Een wereldrecord voor "DE EMOJI FILM" : Showbizzkanaal

17/07/2017

Een wereldrecord voor "DE EMOJI FILM"

film.jpgTer gelegenheid van de wereld-emoji-dag vandaag, hebben de emoji-fans overal ter wereld een Guiness World Record gevestigd. Nog nooit eerder kwamen op hetzelfde moment zoveel mensen samen die zich als emoji hadden verkleed. In Londen, Dublin, Moscou, Dubai en Sao Paulo, overal verzamelden zich enthousiaste emoji’s om de aftrap te geven van de campagne van de Emoji-film die binnenkort wereldwijd wordt uitgebracht. 

Josh Greenstein, President of Worldwide Marketing and Distribution van Sony Pictures Entertainment, beklemtoont dat « het realiseren van dit Guinness World Record aantoont dat de Emoji’s in de hele wereld een enorme aantrekkingskracht uitoefenen. Het is fantastisch om zien dat zoveel mensen de wereldwijde release van De Emoji-film vieren. »

Jack Brockbank, scheidsrechter voor Guinness World Records: “Wij zijn enorm onder de indruk van de organisatie van dit record en van de manier waarbij op al deze verschillende plaatsen gelijktijdig aan de recordpoging werd gewerkt. Het is officieel: het is een succes en de recordpoging is geslaagd! »

« De Emoji-film », over de verborgen wereld van de emoji’s en die ene emoji die meer dan één (gezichts)uitdrukking heeft, is vanaf 9 juli in de Belgische bioscoopzalen te zien.

12:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: de emoji-film |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.