De Amerikaanse pop-rockband R5 komt op 8 oktober 2017 naar TRIX : Showbizzkanaal

20/06/2017

De Amerikaanse pop-rockband R5 komt op 8 oktober 2017 naar TRIX

trix.JPGNa eerdere succesvolle passages in België komt de Amerikaanse pop-rockband R5 opnieuw naar ons land! Dit keer staan ze op 8 oktober in de Antwerpse TRIX.

Geleid door zanger/gitarist Ross Lynch en samen met broers Riker (bas/zang) en Rocky (gitaar/zang), zus Rydel (keyboards/zang) en beste vriend Ellington 'Ratliff’ (drums/zang) is R5 vanaf 2009 een feit. Sindsdien is de groep erin geslaagd om op korte tijd een nieuwe stem te worden in de pop-rockwereld. Hun debuutalbum 'Louder’ (2013) stond bovenaan de hitlijsten in tien verschillende landen en de nummers worden keer op keer luidkeels meegezongen tijdens hun concerten.

Ondertussen heeft R5 niet stilgezeten en timmerden ze verder aan hun muziek, die steeds volwassener werd. Elk optreden toont bovendien aan hoeveel fun ze hebben en hoe de band met elkaar en hun fans groeit.

Hun laatste EP 'New Addictions’ bereikte ook meteen de top van de iTunes Pop Chart en kondigt een nieuw tijdperk aan voor de Amerikaanse band. Met 'New Addictions’ nam R5 een grotere rol op in het schrijf- en productiewerk. Die verfijnde songwriting skills vertalen zich in krachtige grooves en scherpe hooks die perfect de energie weergeven van R5’s festivaloptredens aan de zijde van onder andere The Chainsmokers, Panic! At The Disco, Charlie Puth en Weezer.

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 23 juni om 10 uur via www.ticketmatic.com.

20:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: trix, concert trix, pop-rockband r5 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.