BlitZ: vlaamse scholen dansen samen het schooljaar uit : Showbizzkanaal

05/06/2017

BlitZ: vlaamse scholen dansen samen het schooljaar uit

blitz.jpegHet einde van het schooljaar is in zicht en de vakantie staat voor de deur! Om het schooljaar op een unieke manier af te sluiten, lanceren Pieterjan en Jens van het kidspopduo BlitZ een opmerkelijke oproep! ,,Op de allerlaatste schooldag van 2017 willen we een nieuw record vestigen! We roepen alle Vlaamse basisscholen op om de ‘Doe De Dabidee’ te dansen met de hele speelplaats. Want wat is er leuker dan dansend het schooljaar af te sluiten?”, aldus de jongens. Scholen kunnen zich zeer makkelijk registeren door een mailtje te sturen naar wedstrijd@blitzonline.be en moeten een filmpje maken van de dansvoorbereidingen. Elke deelnemende school krijgt een gratis CD toegestuurd én de beste school wint een gratis optreden van BlitZ!

,,De reacties zijn zeer positief en de deelnemende scholen stromen binnen. We hopen dat er zoveel mogelijk scholen meedoen aan deze actie waarmee we ook het belang van bewegen in de kijker zetten!”, aldus BlitZ.

Na de “Tsjoe Tsjoe Wa” en de “Macarena” is er nu dus de “Doe De Dabidee!”. Deze nieuwe single heeft niet alleen een refrein dat urenlang in je hoofd blijft hangen, de makkelijk meezingbare tekst zet jong en oud onmiddellijk aan het dansen. Wees er maar zeker van dat de dabidee-dans deze zomer op tal van vakantieclubs, kampen en speelpleinen zal worden meegedanst.

“Doe De Dabidee!” is nu te downloaden via iTunes en Google Play en te bekijken via YouTube.

20:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: blitz |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.