Nieuwe single Frank en Christel Galan - 'Heel mijn wereld dat ben jij' : Showbizzkanaal

11/05/2017

Nieuwe single Frank en Christel Galan - 'Heel mijn wereld dat ben jij'

2.JPGFrank & Christel Galan zijn ontegensprekelijk het mooiste Showbizzkoppel van dit land. Hun liefde voor elkaar is écht en na 16 jaar stralen ze als nooit tevoren. Hun gloednieuwe duetsingle “Heel mijn wereld dat ben jij” is dan ook de kers op de taart en hiermee bezegelen ze hun eeuwig verlangen naar elkaar. U wordt meteen vrolijk van deze aanstekelijke melodie die iedereen een hartverwarmend gevoel geeft, een zomers gevoel weliswaar. Een meezinger van formaat, maar ook met een inhoudsvolle tekst die Frank Galan zelf schreef. De accenten in dit nummer zijn dan ook zeer toepasselijk. Dit speels en frivool nummer is autobiografisch en perfect geschreven op de levenswandel van Frank & Christel Galan. Eveneens een voorbode van een prachtige zomer. De nieuwe single straalt magie en klasse uit. Dit wonderbaarlijke duo straalt en het publiek voelt dit. Frank & Christel Galan willen met deze single bewijzen dat échte liefde onverwoestbaar is. “Heel mijn Wereld dat ben Jij” is een ode aan alle mensen die houden van elkaar in deze tijden van oppervlakkigheid.

‘Heel mijn wereld dat ben jij’, de nieuwe single van Frank & Christel Galan kan je HIER kopen op op iTunes en HIER beluisteren op Spotify.

De clip van 'Heel mijn wereld dat ben jij' kan je hier bekijken. 

19:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: christel galan, frank galan, heel mijn wereld dat ben jij |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.