Uitverkochte I love the 90’s blijft met 20.000 de grootste van Europa! : Showbizzkanaal

04/04/2017

Uitverkochte I love the 90’s blijft met 20.000 de grootste van Europa!

I love the 90’s, Wie nog op zoek is naar tickets voor de 10de editie van I love the 90’s - The Party, is eraan voor de moeite, want de 20.000 tickets zijn allemaal de deur uit. “Het zijn niet alleen onze trouwe bezoekers, maar ook heel wat jongeren die vlotjes de weg vinden naar de Hasseltse Ethias Arena. En deze week zijn ze opnieuw met velen, waardoor wij, net als de voorbije jaren, de grootste 90’s party van Europa blijven”, zegt organisator Kris Bloemen.

Allround en resident-DJ Ward mocht het ‘sold out’ nieuws bekendmaken met een verrassend filmpje tussen zijn 90’s vinyls. Zelf was de Limburger, die altijd nauw betrokken was bij de programmatie, niet verrast over het nieuws: “Ik wist vooraf dat we een sterke line-up hadden met Cherry Moon Live, 2 Fabiola, Pat Krimson & Friends Praga Khan, Leopold 3, Ice Mc, Vengaboys én niet te vergeten onze exclusieve headliner Steps. Deze week zetten ze voor het eerst na hun reünie voet op het Europese vasteland. Ze wandelen België binnen, door de grote poort, aangemoedigd door 20.000 mensen die hen verwelkomen op het grootste podium van Europa. Ook voor hen wordt het kicken als ze ‘5,6,7,8’ brengen voor zoveel volk. Geloof me, dat gaan ze niet snel vergeten!”

In aanloop naar de 10de I love the 90’s-editie, componeerde DJ Ward een speciaal birthday anthem; ‘Don’t Stop’. “We krijgen ontzettend goede reacties binnen op Ward z’n nieuwste track. Z’n platenfirma laat ons weten dat er ook vanuit het buitenland enthousiast wordt gereageerd. De combinatie van 90’s invloeden en een moderne sound, slaat duidelijk aan. En dan moeten we de veelbelovende videoclip nog lanceren, die meer dan de moeite is”, klinkt het bij DJ Ward’s communicatiebureau Upstars.

22:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: i love the 90’s |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.