MTV's Dutch Ridiculousness terug met Monica Geuze en Kaj Gorgels : Showbizzkanaal

04/04/2017

MTV's Dutch Ridiculousness terug met Monica Geuze en Kaj Gorgels

MTV's Dutch Ridiculousness, Kaj Gorgels, Monica Geuze, Time to get ridiculous! Vanaf 9 april brengt Viacom-zender MTV je elke zondag weer de meest gênante, choquerende en ongelooflijke viral video's die het internet te bieden heeft in een gloednieuw seizoen van de hitshow Dutch Ridiculousness. In dit seizoen keert Edson da Graça terug als host en nemen DJ en YouTube-ster Monica Geuze en online personality Kaj Gorgels als co-host voor het eerst plaats op de befaamde rode bank. Met de ongezouten mening van dit trio en een record aantal bekende gasten wordt dit seizoen meer ridiculous dan ooit! Het nieuwe seizoen van Dutch Ridiculousness is vanaf zondag 9 april wekelijks te zien op MTV om 23.00 uur.

4 april 2017
MTV's Dutch Ridiculousness terug met Monica Geuze en Kaj Gorgels
Vanaf 9 april elke zondag om 23.00 uur op MTV


Time to get ridiculous! Vanaf 9 april brengt Viacom-zender MTV je elke zondag weer de meest gênante, choquerende en ongelooflijke viral video's die het internet te bieden heeft in een gloednieuw seizoen van de hitshow Dutch Ridiculousness. In dit seizoen keert Edson da Graça terug als host en nemen DJ en YouTube-ster Monica Geuze en online personality Kaj Gorgels als co-host voor het eerst plaats op de befaamde rode bank. Met de ongezouten mening van dit trio en een record aantal bekende gasten wordt dit seizoen meer ridiculous dan ooit! Het nieuwe seizoen van Dutch Ridiculousness is vanaf zondag 9 april wekelijks te zien op MTV om 23.00 uur.

Dit seizoen zie je meer bekende gasten dan ooit tevoren met Joy Anna Thielemans, Ashley (bekend van Ex on the Beach: Double Dutch en Temptation Island), Dennis Weening, Koen Kardashian, Kraantje Pappie, Défano Holwijn en Jai Wowor (bekend van de band B-Brave) op de rode Dutch Ridiculousness-bank: stuk voor stuk gasten die erom bekend staan geen blad voor de mond te nemen!

Het nieuwe seizoen van Dutch Ridiculousness is vanaf 9 april 15 weken lang iedere zondag om 23.00 uur te zien op MTV.

22:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: mtv's dutch ridiculousness, kaj gorgels, monica geuze |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.