Melissa Van Hoydonck in The Sky is the Limit op VIER : Showbizzkanaal

27/03/2017

Melissa Van Hoydonck in The Sky is the Limit op VIER

The Sky is the Limit, Melissa Van Hoydonck, Melissa Van Hoydonck is afkomstig uit Brasschaat en moederskindje pur sang. Bijgestaan door de zakelijke hulp (en centen) van haar moeder Yolande, probeert Melissa haar eigen modemerk te lanceren: Les Filles d’Anvers. Moeder en dochter zijn onafscheidelijk en worden voortdurend op de voet gevolgd door hun twee verwende viervoeters: Chihuahua’s Lilly en Roxy. Ondanks dat Melissa's mode-imperium nog in de kinderschoenen staat, brandt de 27-jarige jongevrouw van ambitie.

De familie Cracco brengt de weekends vaak door op paardenwedstrijden, want Philips dochter is een begenadigde amazone. Philip krijgt echter slecht nieuws te horen van de paardenkliniek nadat een van zijn paarden onder het mes moest. Gelukkig kan hij zijn gedachten verzetten op de première van De Premier, waar Philip te gast is als sponsor.

De broers Azimi werken zich voortdurend te pletter. Eens het werk achter de rug is, zetten ze zo nu en dan graag een keer de bloemetjes buiten. Maar voor ze uitbundig gaan feesten in club Carré, moet er nog een belangrijke keuze gemaakt worden: boeken ze Frans Bauer, of zijn goedkopere naamgenoot Frans Duijts?

The Sky is the Limit - morgen om 20u35 op VIER.

10:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: the sky is the limit, melissa van hoydonck |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.