Foto's: Film "De Smurfen en het Verloren Dorp" in première : Showbizzkanaal

27/03/2017

Foto's: Film "De Smurfen en het Verloren Dorp" in première

DSC_0128.JPGZaterdag vond de feestelijke filmpremière van "De Smurfen en het Verloren Dorp" plaats in UGC Brussel. In aanwezigheid van tal van bekende Vlamingen. Bekijk hier het fotoverslag! 

Het verhaal

De Smurfin heeft de indruk dat iedereen in het dorp een functie heeft – Grote Smurf leidt, Bakkersmurf bakt, zelfs Moppersmurf die moppert – behalve zij. Wat zou het enige meisje in het dorp moeten doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Als ze toevallig de weg van een mysterieus wezen kruist, volgt ze het in het Verboden Bos.

Vergezeld door haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf – en met de gemene tovernaar Gargamel die hen steeds schaduwt – onderneemt het Smurfenteam een wilde reis vol actie, gevaar en ontdekking, die hen leidt naar het grootste mysterie in de geschiedenis van de Smurfen!

Cast: Joyce Beullens als Smurfin, Michael Pas als Klungelsmurf, Jan Van Looveren als Potige Smurf, James Cooke als Brilsmurf, Rikkert Van Dijck als Grote Smurf, Govert Deploige als Gargamel, An Vanderstighelen als Smurfwilgje, Billie Leyers als Smurflili, Dorien Leyers als Smurfbloesem en Olga Leyers als Smurfstorm.

"De Smurfen en het Verloren Dorp" is vanaf 29 maart 2017 in de bioscoop te zien.

De commentaren zijn gesloten.