Cameron Diaz gaat naakt met Jason Segel in tv-première Sex Tape : Showbizzkanaal

22/03/2017

Cameron Diaz gaat naakt met Jason Segel in tv-première Sex Tape

q2.jpgOp 23 maart 2017 om 20.35 bij Q2 belooft het een stomende donderdagavond te worden bij Q2 met de tv-première van Sex Tape van New Girl-producer Jake Kasdan. De viervoudig Golden Globe-genomineerde Cameron Diaz kruipt in de huid van Annie en How I Met Your Mother-acteur Jason Segel speelt Jay, een koppel waarbij het seksleven na tien jaar op een laag pitje is komen te staan na de komst van hun twee kinderen. Cameron en Jason zijn geen onbekenden voor elkaar, want ze vertolkten samen al de hoofdrollen in de komedie Bad Teacher, die ook geregisseerd werd door Jake Kasdan.

Cameron Diaz: “Jason en ik doen in Sex Tape heel wat gekke dingen en intieme scènes. Jezelf bloot geven heeft ook te maken met vertrouwen en respect, maar met een andere persoon dan hem zou het zelfs een beetje gênant zijn. We hebben ongelofelijk veel plezier gehad tijdens de opnames.”

Andere rollen in de film zijn weggelegd voor viervoudig Emmy Award-winnaar Rob Corddry (Warm Bodies), Oscarwinnaar Nat Faxon (The Way Way Back), de zesvoudig Golden Globe-genomineerde Rob Lowe (Perfect Strangers), de Golden Globe-genomineerde Jack Black (The Holiday) en de Emmy Award-genomineerde Ellie Kemper (The Office).

Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven, maar nu is de passie ver te zoeken. Wanneer de kinderen een nachtje logeren bij oma en opa, willen ze hun relatie nieuw leven in blazen. Jay en Annie besluiten om out of the box te denken en zichzelf te filmen terwijl ze alle standjes uit het boek The Joy of Seks uitproberen. Een sekstape maken die meteen zou worden gewist leek een goed idee, totdat ze ontdekken dat hun privévideo per ongeluk naar heel wat verschillende mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze de video terug in handen zien te krijgen en voorkomen dat het online verschijnt. Hoe moeilijk kan het zijn om een video, die fysiek niet bestaat, te wissen?

19:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: cameron diaz, sex tape |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.