Makers van Wallace & Gromit en Shaun the Sheep komen met prehistorische animatiefilm Early Man : Showbizzkanaal

16/03/2017

Makers van Wallace & Gromit en Shaun the Sheep komen met prehistorische animatiefilm Early Man

film.JPGVandaag is de teaser trailer gelanceerd van Early Man, de nieuwe animatiefilm van de makers van Wallace & Gromit en Shaun the Sheep. Regisseur Nick Park, die al vier Academy Award won, en Aardman Animation slaan voor deze prehistorische komedie opnieuw de handen in elkaar. Early Man neemt de kijkers mee op een buitengewoon spannend en nieuw avontuur samen met een onvergetelijke ‘stam’ holbewoners.

Bekijk hier de teaser trailer: https://youtu.be/TsD4qRwSiDY

Early Man speelt zich af in het begin der tijden; tijdens de steentijd en de bronstijd. De film vertelt het verhaal van de heldhaftige holbewoner Dug en zijn beste vriend Zwijnkop. Om hun thuis te redden uit handen van de machtige vijand brengen zij heel hun stam bij elkaar. Uiteraard zijn dit, geheel in Aardman’s stijl, de grappigste en uniekste karakters.

Early Man wordt momenteel opgenomen in Bristol en komt op 31 januari 2018 uit in de bioscoop. Filmdistributeur Entertainment One Benelux brengt de film uit in Nederland en België. Zowel de originele versie (met ondertiteling) als een versie met Vlaamse stemmencast zal in de bioscopen te zien zijn.

20:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: wallace & gromit, shaun the sheep |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.