Laatste plaatsen voor 240-koppig koor akoestisch liveconcert K’s Choice : Showbizzkanaal

12/03/2017

Laatste plaatsen voor 240-koppig koor akoestisch liveconcert K’s Choice

concert.JPGK’s Choice staat 26 augustus 2017 in de Antwerpse deSingel voor een eenmalig akoestisch liveconcert. Dirigent en organisator Hans Primusz verzamelde een 240-koppig pop-upkoor rond K’s Choice om samen geschiedenis te schrijven. Er zijn nog enkele zeer gegeerde plaatsjes vrij voor de snelle beslissers die mee willen zingen. Wie wil komen kijken, kan vanaf nu kaartjes bestellen!

Een team van professionele coaches zal het grootse pop-upkoor intensief begeleiden en klaarstomen voor een bruisende performance. De groep bestaat uit vier koren van telkens 60 zangers. Ze bereiden zich voor in verschillende steden tijdens intensieve zang- en performanceworkshops. Je vindt twee pop-upkoren in Antwerpen, één in Gent en één in Leuven.

Hans Primusz, dirigent en organisator van In Koor: “Ik organiseer dit project al voor het zevende jaar op rij, telkens met andere artiesten. Editie 2017 wordt met K’s Choice een nieuw hoogtepunt. Nog nooit zullen we met zo veel zangers op het podium van de Antwerpse deSingel hebben gestaan. Elke stadskoor zingt ook enkele liedjes apart met de artiest. De apotheose van het concert wordt ongetwijfeld het moment waarop de vier koren samen met K’s Choice op het podium staan.”

De workshops vinden plaats in augustus 2017 en iedereen die van zingen houdt en met K’s Choice het podium wil delen kan deelnemen. Je moet zelfs geen noten kunnen lezen, al helpt dat natuurlijk wel. Momenteel worden de laatste plaatsen voor het pop-upkoor ingevuld, dus als je nog wil meedoen is snel zijn de boodschap. “Het worden intense workshops waarin je je grenzen zal verleggen en je enorm veel zal bijleren”, aldus Primusz.

Meer over pop-upkoren
In Koor 2017 is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die gekend is voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Hans Primusz, artistiek leider, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van de artiesten. Afgelopen jaren werkte hij al samen met o.a. Lady Linn, Pieter Embrechts, Frank Vander linden en Spinvis.

Meer over K’s Choice
In 2015 verrasten Sarah en Gert Bettens muziekminnend België met een meer dan stevige rockplaat: 'The Phantom Cowboy', die vrijwel unaniem als de beste plaat uit hun oeuvre werd bestempeld. Alain Johannes, een vaste kompaan van Foo Fighters-frontman Dave Grohl, had de productie voor zijn rekening genomen en liet er gewillig een heerlijk grunge-sausje op los.

Wie het basisduo van K’s Choice een beetje kent, weet dat broer en zus twee muzikale gezichten hebben. Zo hebben Sarah en Gert in het verleden ook al bewezen dat ze met het grootste gemak de meer intieme toer kunnen opgaan. Voor de In Koor 2017 duikt de familie Bettens in hun rijkgevulde 'rugzak' van smaakmakende songs, oud en nieuw, aangevuld met een aantal fraaie en verrassende covers.

Noteer in je agenda

In Koor 2017

Workshops: augustus 2017 in Antwerpen, Gent of Leuven
Concert: K’s Choice in Koor: 26 augustus 2017
om 20.00 uur in deSingel Antwerpen

Info workshops & tickets concert: www.zaterdagzondag.be of infolijn 0489 63 62 62

11:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: k’s choice, concert k’s choice |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.