Boxy's koken op TEFAF in Maastricht : Showbizzkanaal

05/03/2017

Boxy's koken op TEFAF in Maastricht

Boxy's, TEFAF in Maastricht, koken, Dat de bekende Boxybroers kunstliefhebbers zijn, is al langer geweten. Binnenkort koken ze voor de allergrootste kunstliefhebbers ter wereld, op de prestigieuze beurs The European Fine Art Fair (TEFAF) in Maastricht.

Topchefs Kristof en Stefan Boxy staan al jaren bekend voor hun excellente kookkunsten. Met hun traiteurzaak ‘Boxy’s Fine Food’ koken de feestarchitecten op locatie en helemaal op maat van de klant. De mise-en-place gebeurt in hun atelier in Deurle, in een prachtig paviljoen ontworpen door Maarten Van Severen.

Hun liefde voor kunst vind je terug op het bord én in het boek ‘Out of the BOXY’. In het eerste boek van de tweedelige reeks schotelen ze 40 heerlijke gerechten voor, maar laten ze je ook kennismaken met alles wat hen inspireert, zoals de keramiek van Hilde Degryse, bestek van Georg Jensen, meubels van Jules Wabbes, de schilderkunst van Michaël Borremans en quotes van geliefde kunstenaars. Het boek ligt nu in de winkel.

Prestigieuze samenwerking
Van 10 tot 19 maart vindt in Nederland de meest prestigieuze kunst- en antiekbeurs ter wereld plaats. De meest kritische kunstliefhebbers uit de hele wereld strijken tijdens The European Fine Art Fair (TEFAF), in Maastricht neer. Tefaf wordt dit jaar voor de 30e keer georganiseerd: een jubileum dus.

En als afsluiter verzorgen de Boxy-broers samen met het toonaangevende Nederlandse cateringbedrijf Maison van den Boer een diner, exclusief voor de standhouders. Een scheut creativiteit van de Boxy’s gemengd met de kwaliteit van eventcateraar Maison van den Boer, in een voortreffelijk sausje op topniveau.

Meer info: www.boxys.be
Het kookboek 'Out of the Boxy' (Lannoo, 39,99 euro) ligt nu in de winkel.

21:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: boxy's, tefaf in maastricht, koken |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.