Wie wint de allereerste Johan Museeuw Classics? : Showbizzkanaal

03/03/2017

Wie wint de allereerste Johan Museeuw Classics?

sport.JPGZondag 5 maart trekken de renners naar de kust voor de tweede wedstrijd van de Napoleon Games Cup: de gloednieuwe Johan Museeuw Classics. De wedstrijd is de grote nieuwkomer in het regelmatigheidscriterium. In de eerste rit van de reeks, de GP Le Samyn, zagen afgelopen woensdag gemiddeld maar liefst 220.000 sportliefhebbers Guillaume Van Keirsbulck als eerste over de meet rijden. Die eerste rit haalde zo een sterk marktaandeel van 39,7% op de mannelijke doelgroep 15+. 

De Johan Museeuw Classics is een eendagswedstrijd van ruim 203 kilometer lang. Deze koers is de opvolger van de Driedaagse van West-Vlaanderen. Starten doen de renners aan de Vismijn in Nieuwpoort. Van daaruit rijden ze naar Heuvelland voor o.a. de beklimming van de Kemmelberg. De aankomst ligt in Ichtegem, waar eerst nog enkele plaatselijke rondes afgewerkt worden over de verschillende kasseistroken en hellingen. 

Het wedstrijdcommentaar is van Merijn Casteleyn en Kevin De Weert. Tom Coninx doet samen met  Gianni Meersman en Nick Nuyens de voor- en nabeschouwing. Jan Suykens verzamelt reacties aan de start en finish. 

Tweede wedstrijd van de Napoleon Games Cup op zondag 5 maart 2017 vanaf 15.25 live bij VTM

22:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: johan museeuw classics, vtm, napoleon games cup |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.