'The Lodge' - Gloednieuwe live action en muziek serie vanaf 5 maart 2017 bij Disney Channel : Showbizzkanaal

03/03/2017

'The Lodge' - Gloednieuwe live action en muziek serie vanaf 5 maart 2017 bij Disney Channel

disney.JPGDisney Channel presenteert The Lodge: de nieuwe topserie voor tieners vol spannende avonturen, catchy muziek en boeiende personages. In The Lodge zien we hoe de 15-jarige Skye verhuist van de grote stad naar een landelijk dorpje en er nieuw leven inblaast. Samen met de andere personages Ben, Sean, Danielle, Kaylee en Josh ontdekt Skye niet alleen de prachtige omgeving maar ook haarzelf. De soundtrack van de reeks is beschikbaar op Spotify, iTunes & Google Play. Via www.youtube.com/DisneyChannelBelgië worden wekelijks alle songs, behind-the-scenes en videodagboeken losgelaten op de fans. Tune dus zeker in vanaf 5 maart 2017 op Disney Channel voor deze nieuwe jeugdreeks.

In The Lodge zien we hoe het leven van de 15-jarige hoofdrolspeelster Skye een emotionele achtbaan en zelfontdekkingstocht is na de dood van haar moeder. Wanneer ze samen met haar vader verhuist naar het gekoesterde vakantieverblijf van haar familie, begint voor Skye een heel nieuw leven. Ze vernieuwt banden met haar familie, krijgt nieuwe vrienden en beleeft geweldige avonturen zoals rotsklimmen, kayakken, mountainbiken in de prachtige omgeving. De serie verkent moedig zijn, uitdagingen aanvaarden, je dromen realiseren en toch steeds trouw aan jezelf blijven.

9 originele liedjes werden speciaal voor The Lodge geschreven. De eerste digitale muziekvideo is “Starting over starting now” - online te vinden via deze link. Alle muziek werd verzameld op Spotify, iTunes & Google Play. Naast de afleveringen op tv worden er ook extra video’s, behind-the-scenes fragmenten en videodagboeken wekelijks losgelaten op de fans via www.youTube.com/DisneyChannelBelgië.

In The Lodge zien we opkomend talent uit gans Europa zoals de Britse acteurs Sophie Simnett, Jade Alleyne, de Schotse acteur Thomas Doherty (die we ook te zien krijgen in de komende Disney Channel Original Movie Descendants 2), Luke Newton, Jayden Revri, Joshua Sinclair-Evans en Bethan Wright, alsook de Deense actrice Clara Rugaard, de Nederlandse actrice Sarah Nauta en de Franse acteur Tom Hudson.

The Lodge gaat in premiere bij Disney Channel om 9:30 uur op zondag 5 maart 2017. Elke zondag kan je genieten van een nieuwe aflevering. Extra content en muziek is te vinden via www.youtube.com/DisneyChannelBelgië

21:58 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Web | Tags: the lodge, disney the lodge |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.