René, Gerard en Jeroen in galop richting concertreeks in De Toppers: wild west, thuis best : Showbizzkanaal

26/02/2017

René, Gerard en Jeroen in galop richting concertreeks in De Toppers: wild west, thuis best

toppers_in_concert_2017.jpgOver enkele maanden barst in de Amsterdam ArenA het jaarlijkse spektakel van De Toppers weer los. De concerten in mei hebben dit jaar het thema Wild west, thuis best meegekregen. Voor de vele duizenden bezoekers (allemaal stoere cowboys en sexy cowgirls) belooft dit een belevenis te worden in ’s werelds grootste Party Saloon. De kijker kan vooraf alle voorbereidingen van René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom volgen. Jan Smit, gisteravond aangekondigd als de vierde Topper, gaat warmdraaien in het Toppers-circus en ook gasten André Hazes Jr., Grant & Forsyth en The Voice of Holland-winnares Pleun komen de feestvreugde vergroten. In het nieuwe SBS6-programma De Toppers: wild west, thuis best krijgt men vanaf vrijdag 24 maart al het voorwerk, de teambuilding en het onderlinge plezier mee.

Straks is het in de Amsterdam ArenA meezingen met de wildste wereldhits en het allerbeste van eigen bodem tijdens de Wild west, thuis best-editie van De Toppers in Concert. Maar de weg is nog lang voordat het publiek, gekleed volgens de dresscode glitter country rood, in het stadion kan plaatsnemen. Eerst gaan René, Gerard en Jeroen samen op wintersport om alle neuzen richting het Wilde Westen te krijgen. Hierna volgen de brainstorms, repetities en alles wat er gezamenlijk ontstaat. De heren worden echter ook afzonderlijk gevolgd. Hoe leven zij individueel toe naar de drukstbezochte concertreeks van het jaar? De Toppers: wild west, thuis best telt 10 afleveringen, zodat de serie letterlijk pas stopt als het in de ArenA begint (vrijdag 26 mei).

Uitzending: wekelijks vanaf vrijdag 24 maart 20.30 – 21.30 uur

20:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de toppers, toppers in concert 2017 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.