Ontmoet je favoriete vloggers op de Belgian Tube Days - 5 maart 2017, Waagnatie, Antwerpen : Showbizzkanaal

26/02/2017

Ontmoet je favoriete vloggers op de Belgian Tube Days - 5 maart 2017, Waagnatie, Antwerpen

Op de laatste dag van de krokusvakantie, hoef je niet achter je computer naar je de vlogs van je favoriete YouTubers te kijken. Je kan de sterren gewoon in het écht ontmoeten, op de Belgian Tube Days.

Want op zondag 5 maart komen de allergrootste YouTubers van België en Nederland naar Waagnatie in Antwerpen, voor de Belgian Tube Days. Gio zal samen met UnaGize, Kastiop, Joey Craig en Olex deze editie van de Belgian Tube Days headlinen. En ook de grootste Nederlandse vlogger zal er zijn: Joey Craig. Samen zijn ze goed voor meer dan één miljoen YouTubekijkers. Ben jij ook zo benieuwd of Gio in het écht even hilarisch als tijdens de filmpjes die hij maakt? En is de make-up van Pauline van Lifestyle Spot in het echt ook zó on point?

Naast meet & greets met de 24 aanwezige YouTubers, zijn er ook beauty & lifestyle workshops, gamingstandjes, lekkere foodkraampjes en nog veel meer aanwezig zijn. Op het podium zullen de YouTubers het tegen elkaar opnemen en verschillende challenges aangaan, terwijl acteur Amir Motaffaf samen met robot Pepper (zie persbericht in bijlage) de boel aan elkaar praat.

Tickets koop je via www.belgiantubedays.com en kosten 15 euro.

Praktisch
Datum: zondag 5 maart 2017 van 11u tot 19u
Locatie: Waagnatie, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

20:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: belgian tube days, belgian tube days 2017 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.