Just Like Me! in voorprogramma van Tini's 'Got me started" tournee! : Showbizzkanaal

21/02/2017

Just Like Me! in voorprogramma van Tini's 'Got me started" tournee!

tini.jpgOp 3 mei 2017 treedt niet alleen Martina ‘TINI’ Stoessel met haar ‘Got me started’ solo tournee op in Paleis 12 (Brussels Expo) maar krijgen fans ook een spetterend optreden te zien van JUST LIKE ME! Sander Hanna (Max), Femke Meines (Liz), Shalisa van der Laan (Nina), Ridder van Kooten (Finn), Birgit Swinnen (Zoë) en Jefferson Yaw Frempong-Manson (Tommy), de talenten van de populaire Disney Channel serie, verzorgen namelijk het voorprogramma van de wereldster met hun nieuwe en gekende hits. Hoe de JUST LIKE ME! acteurs dit te horen kregen, zie je hier. Tickets zijn te koop via Ticketmaster.

JUST LIKE ME!

Just Like Me! is een komedieserie boordevol muziek, humor, vriendschap en plezier. Op 15 mei 2017 start seizoen 2 en zien we hoe de hoofdpersonages verder aan hun droom bouwen om succesvolle vloggers te worden. Al snel ontdekken ze dat er kapers op de kust zijn en ontmoeten ze enkele nieuwe vloggers die samen het populaire kanaal ‘CoolTV’ runnen. Met muziek als rode draad doorheen de populaire jongerenserie, geven de talenten van JUST LIKE ME! op 3 mei alvast een voorsmaakje van hun nieuwe album dat later dit jaar gereleased wordt alsook van hun gekende hits.

TINI ‘Got me started’

Deze TINI tournee is Martina Stoessels eerste solo tournee en volgt op haar succesvolle wereldtournee van vorig jaar, haar hoofdrol in de speelfilm “TINI: het nieuwe leven van Violetta“ en de release van haar debuutalbum Tini dit jaar. De tv-serie Violetta, nog steeds te zien op Disney Channel, vertelt het verhaal van een meisje dat is teruggekeerd naar haar geboortestad Buenos Aires na vele jaren in Europa te hebben gewoond. Voor deze nieuwe solo tournee, zal de Argentijnse superster de muziek brengen van haar debuutalbum, liedjes uit de filmsoundtrack en de grootste hits uit de Disney Channel serie VIOLETTA.


Het nieuwe seizoen van JUST LIKE ME! start op maandag 15 mei en zal elke schooldag te zien zijn op Disney Channel. Meer weten? Ga naar www.disneychannel.be/JustLikeMe

Tickets voor de ‘Got me started’ tour van TINI zijn te koop via Ticketmaster.

11:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: tini's 'got me started, just like me! |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.