Nieuw management voor TONY SERVI : Showbizzkanaal

19/02/2017

Nieuw management voor TONY SERVI

DSC_5372-2.jpgNa enkele jaren iets minder actief geweest te zijn in de showbusiness waait er nu terug een frisse wind vanuit zanger Tony Servi.

Tony Servi koos ervoor om vanaf heden zijn artistieke  belangen te laten behartigen door Karl Faes. Met dit nieuwe  management kiest Tony ook resoluut om als all-round crooner zanger zijn carriére verder uit te bouwen.

Momenteel wordt er volop aan een nieuwe Full CD gewerkt die als visitekaartje zal dienen voor een komende theatertour in 2018

Quote Tony Servi:

Met Karl Faes als manager kies ik voor een man die zéér vertrouwd is met de muziekbusiness.  Ik ken hem reeds vele jaren, hij toerde oa.wereldwijd met Helmut Lotti en heeft goede voeling met het muziek genre dat ik graag vertolk.

Quote Karl Faes:

Het ogenblik dat Tony mij vroeg om zijn management te doen heb ik onmiddellijk toegezegd. Tony beschikt over een prachtig stemgeluid en heeft een grote liefde voor het vak. Ik beschouw het als een eer om deze artiest mee naar de benelux podia te mogen begeleiden. Het komende jaar wordt absoluut een topjaar voor hem met de opname van een Full Cd en de voorbereidingen van een theatertournee met live orkest.

Tony Servi kan Live on tape geboekt worden alsook met eigen muzikanten. Met zijn nieuw crooner programma en zijn charmante stem zal hij menig publiek in de ban kunnen brengen en iedereen kunnen laten genieten van hemelse melodiën.

22:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: tony servi, zanger tony servi |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.