Guy Neve heeft nieuwe single en clip 'Darling I Love You' : Showbizzkanaal

19/02/2017

Guy Neve heeft nieuwe single en clip 'Darling I Love You'

Guy Neve, single Darling I Love You, Vandaag is het feest ten huize Guy Neve, want de 'gentleman crooner' verjaart! Ter gelegenheid van deze bijzondere dag, trakteert Guy zijn fans op een gloednieuwe single en bijhorende clip. 'Darling I Love You' is de titel van het nieuwe nummer en we hebben zo'n vermoeden dat deze traktatie wel gesmaakt zal worden!

Bekijk HIER de clip!

Midden 2015 werd de Guy Neve trein op de rails gezet. Na wat proefrijden werden de eerste wagonnetjes aangekoppeld. De eerste singles deden het prima, een eerste wolk enthousiasme steeg op. In 2016 denderde de trein met volle vaart door het Vlaamse landschap, want het album 'Vitaal' had ondertussen de harten van heel wat mensen veroverd. Talloze stations (lees: concertzalen) werden vol bezieling overmeesterd, Guys video’s waren niet meer van Ment TV te branden en op de koop toe kreeg hij, uit handen van VLAPO en Ment, de ‘Loftrompet’ voor de best verkopende CD van 2016 via Reuzekeuze.be.

In 2017 spoort ‘gentleman crooner’ Guy Neve op hetzelfde elan verder. De formule “Popcorn oldies en classics overgoten met een Nederlandstalige tekst” werkt! De gloednieuwe single is een eerste wapenfeit in dit nieuwe jaar, maar daar zal het zeker niet bij blijven.

Guy Neve vanaf nu in het Engels?

Met de titel 'Darling I Love You' zet Guy ons een beetje op het verkeerde spoor. Enkel de titel en een tweede zinnetje worden in het Engels gezongen, maar in de rest van het nummer houdt hij het bij het Nederlands.

'Darling I Love You' was exact 40 jaar geleden een internationale hit voor de Vlaamse band 'The Classic Illustration'. Deze groep uit het Hageland bracht zo’n 15 singles en 1 LP uit. De band was ook bekend als begeleidingsband voor tientallen binnen- en buitenlandse artiesten, zoals Lee Towers, Corry Konings, Freddy Breck en Ann Christy.

“Darling I Love You” had in 1977 al de kracht om mensen met aan het dansen te krijgen en dat is nu net iets wat Guy Neve ook graag wil: zijn publiek op de dansvloer brengen.

Met “Darling I Love You” komen de muzikale troeven van Guy Neve helemaal naar boven. Hij zingt het nummer met bravoure, bezieling en energie...er is geen ontsnappen aan! Dit is een uitnodiging, een ticket, om - met deze nieuwe plaat - op de Guy Neve express te springen!

22:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: guy neve, single darling i love you |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.