Taffy in productie voor Boomerang : Showbizzkanaal

14/02/2017

Taffy in productie voor Boomerang

tv.JPGTurner International en Cyber Group Studios hebben de handen in elkaar geslagen voor de creatie van een gloednieuwe animatiereeks, getiteld Taffy, die op Turner's tweede kinderzender Boomerang te zien zal zijn.

In Taffy, gebaseerd op een originele creatie van Cyber Group Studios en ontwikkeld met Turner, volgen we de non - stop, slapstick humor die ontstaat wanneer de hond Bentley zijn oude, rijke eigenares Mrs Muchmore een schattige kat, die eigenlijk een bedrieger is, in huis ziet nemen. In elke aflevering probeert Bentley "Taffy" te ontmaskeren, maar die slaagt er telkens in de hond te laten opdraaien voor zijn desastreuze avonturen. Of het nu op het terrein van Mrs Muchmore's luxueuze villa, een vijfsterrencruise of tijdens een bezoek van de president is, er is overal chaos waar deze twee zich bevinden!

De reeks, van 78 x 7 minuten, wordt ontwikkeld in Frankrijk en zal zich in Q4 2018 naast Boomerang - reeksen als Tom & Jerry, Scooby-Doo, Mr Bean: The Animated Series en Grizzy & the Lemmings voegen.

Cecilia Persson, Turner’s Vice President of Programming en Content Strategy Kids EMEA & International Kids Acquisitions en Co-Productions: "Met zijn klassieke animatie en tijdloze humor is Taffy geknipt voor Boomerang. We zijn erg opgetogen om samen met de Cyber Group Studios aan deze show te werken, en Boomerang verder uit te bouwen tot tweede kidszender met sterke en verfrissende content."

Pierre Sissmann, Chairman & CEO, Cyber Group Studios: "Het is een eer voor de schrijvers en artiesten van Cyber Group Studios om samen met het team van Turner te werken aan deze nieuwe reeks voor Boomerang en ik hoop dat dit idee dat we, Mike de Seve van Baboon Animation en mezelf, enkele jaren geleden hadden kan uitgroeien tot het ontstaan van een nieuwe cartoon bij een van 's werelds meest prestigieuze kinderkanalen."

20:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: taffy, boomerang |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.