Mijn Pop-uprestaurant 2017: aflevering 5 op dinsdag 14 februari om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

13/02/2017

Mijn Pop-uprestaurant 2017: aflevering 5 op dinsdag 14 februari om 20.35 bij VTM

Mijn Pop-uprestaurant 2017, vtm, vtm Mijn Pop-uprestaurant 2017, Op dinsdag 14 februari 2017 borrelen de zenuwen op in Mijn Pop-uprestaurant. De duo’s maken zich klaar voor de generale repetitie: de eerste volledige service in hun pop-up én de eerste samenwerking met hun personeel. Voor Yannick & Leena en Karel & Birger, de twee winnaars van een ster, heeft Evi Hanssen bovendien nog een extra verrassing in petto.

De twee duo’s die een ster op zak hebben, krijgen namelijk nog een extra voordeel. Zij mogen spionnen naar de buren sturen om hun generale repetitie incognito te volgen. Deze spionnen kunnen zo interessante informatie sprokkelen, want alleen de beste pop-up van de stad gaat door naar de finale. Karel & Birger sturen collega’s van Karel naar MADAM P. In Kortrijk zullen ex-collega’s van Yannick de werking van zaal en keuken in de gaten houden bij de buren.

De andere duo’s weten natuurlijk niet dat hun generale repetitie met argusogen wordt gevolgd door de concurrentie. Alle restaurants ontvangen 40 vrienden, familieleden en kennissen om een eerste keer te proeven van hun pop-up. In Antwerpen lijken Laure & Charlotte geduchte concurrenten voor Karel & Birger. Hun spionnen moeten vaststellen dat de generale repetitie van de dames op wieltjes loopt. Bij Bo & Emily wordt vooral het concept verder bijgeschaafd. Het duo vertrekt nu vanuit groenten en heeft voor een begeleidende theekaart gezorgd. Al hebben Bo & Emily duidelijk één kritische klant in hun midden: de vriendin van Bo.

In Kortrijk hebben Mitchell & Daniela hun kunstconcept aangepast. Hun gasten lijken er echter nog steeds weinig van te begrijpen en heel wat kunstenaars zijn hen onbekend. "Wie is Karel Appel?", klinkt het in de zaal. Ondanks een iets te platte puree loopt de werking in de keuken van Meat & Griet vlot. Leena vindt zelfs de tijd om mee te helpen in de zaal. In Filly’s is vooral Fanny gestresseerd. Het ziet ernaar uit dat ze de generale repetitie zonder chef zal moeten overleven. Of verschijnt er toch nog een redder in nood?

21:44 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: mijn pop-uprestaurant 2017, vtm, vtm mijn pop-uprestaurant 2017 |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.