Canadese jazzicoon Diana Krall komt naar de Koningin Elisabethzaal en naar Bozar : Showbizzkanaal

07/02/2017

Canadese jazzicoon Diana Krall komt naar de Koningin Elisabethzaal en naar Bozar

zangeres.JPGOp 24 en 25 september komt Diana Krall opnieuw naar België. Na haar passages in Gent (2013) en Brussel (2012, 2015), houdt ze halt in zowel de BOZAR in Brussel als in de majestueuze Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Met vijftien miljoen verkochte albums behoort de Canadese Diana Krall met voorsprong tot de meest succesvolle jazzmuzikanten van de voorbije twintig jaar.

De combinatie Diana Krall en België staat traditioneel garant voor volle concertzalen. Twee jaar geleden stond ze in een uitverkochte Henry LeBoeuf in Bozar waar ze het publiek ontroerde met haar virtuoos pianospel, haar sensuele stem, een handvol klassiekers en -bovenal- haar ravissante en zeer innemende verschijning. Ze tourde toen met haar cd 'Wallflower’, een collectie popsongs die door Diana op unieke wijze werden vertolkt.

De uitmuntende liveperformer zal als vanouds schitteren op 24 september in de Koningin Elisabethzaal, Antwerpen en op 25 september in de BOZAR, Brussel. Beide zalen zijn gekend om een kader dat speciaal ontworpen werd voor dames van haar stand.

De Morgen **** 'Diana Krall in een uitverkocht Bozar: Wat als Tom Waits een blonde jazzpianiste was geweest’.

Tickets zijn te koop vanaf donderdag 10 februari om 11u via www.greenhousetalent.be.

11:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: diana krall, concert diana krall |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.