Het BRUSSELS SHORT FILM FESTIVAL is 20 jaar jong!! : Showbizzkanaal

06/02/2017

Het BRUSSELS SHORT FILM FESTIVAL is 20 jaar jong!!

In 2017 viert het Brussels Short Film Festival zijn 20ste verjaardag: een schitterende gelegenheid om met veel passie de Belgische en internationale kortfilm te blijven eren!

Van 27 april tot 7 mei stelt het BSFF aan zijn trouwe en permanent evoluerende publiek een absoluut ongewone editie voor. De 3 competities (Internationale, Nationale, Next Generation) zullen weer de Brusselse schermen veroveren met kortfilms van bijzondere kwaliteit. De Nacht van de Kortfilm zal de harten van de avontuurlijke kijkers in vervoering brengen. Het grote Avondfeest van het Festival zal de onverbeterlijke nachtuilen wakker houden en niemand zal de gratis voorstellingen op de Kunstberg en onder de Tent op het Fernand Cocqplein willen missen.

En omdat 20 jaar altijd een onvergetelijke verjaardag is, biedt het BSFF de festivalgangers ook talrijke verrassingen aan die de reputatie van dit evenement zeker zullen bevestigen. Deze 20ste editie wordt een grandioos feest vol onverwachte scenario's.

Vieringen, ontdekkingen, ontmoetingen, wonderlijke ervaringen… opvallende ingrediënten van deze bijzondere verjaardagseditie.

Het Brussels Short Film Festival zal worden bijgewoond door filmprofessionals uit de hele wereld en wil het grote publiek aanmoedigen om de kortfilm te ontdekken in een feestelijke sfeer die dit festival sinds 1998 altijd al gekenmerkt heeft.

Het BSFF is 20 jaar jong. U hebt dus geen enkele uitvlucht om niet aanwezig te zijn.

19:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Filmfestivals | Tags: brussels short film festival |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.