Worstel-superster John Cena presenteert Nickelodeon Kids' Choice Awards 2017 : Showbizzkanaal

25/01/2017

Worstel-superster John Cena presenteert Nickelodeon Kids' Choice Awards 2017

kids.JPGVanaf volgende week start het stemmen op Belgische en internationale genomineerden

Tromgeroffel... De Nickelodeon Kids' Choice Awards wordt dit jaar gepresenteerd door niemand minder dan WWE wortel-superster, acteur en televisiepresentator John Cena. De Kids' Choice Awards is dé awardshow waar kinderen centraal staan en waarin hun helden op film-, muziek- en televisiegebied geëerd worden... En geslimed natuurlijk! De Kids' Choice Awards zit ook in 2017 vol internationale en Belgische sterren en is op zondag 12 maart om 19.00 uur te zien op Viacom-zender Nickelodeon.

John Cena ken niet wachten: "De Nickelodeon Kids' Choice Awards is het allergrootste feest voor kinderen, ik heb er zoveel zin in en voel me vereerd dat ik de show dit jaar mag presenteren. Ik heb veel grote verrassingen in petto dus kom maar op met dat slime!"

Stem op je favorieten
Kinderen zijn de baas bij de Kids' Choice Awards en mogen vanaf volgende week via de Nickelodeon-website en social media stemmen op hun favorieten in verschillende categorieën. Ook zijn er dit jaar meer Belgische categorieën en genomineerden dan ooit en kan er o.a. gestemd worden voor Favoriete ster: België, Favoriete tv-serie: Nederland en België en Favoriete vlogger: Nederland en België. Komende week maakt Nickelodeon de nominaties bekend.

Race naar de KCA's
In de weken voor de uitreiking barst de strijd op Nickelodeon los als nooit tevoren met Race naar de KCA’s. De Nederlandse en nieuwe Vlaamse Nickelodeon-host nemen het tegen elkaar op in een spannende race vol vette en grappige challenges om de locatie van de Kids’ Choice Awardshow in Nederland of België te achterhalen. Gelukkig krijgen ze hierbij hulp van vele genomineerden. Volg de strijd vanaf 12 februari elke zondag om 19.00 uur bij Nickelodeon.

De Nickelodeon Kids' Choice Awards 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door Heelys en De Smurfen en het Verloren Dorp.

Over Viacom Benelux
Viacom International Media Networks is één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Viacom creëert entertainment voor haar fans voor haar wereldwijde merkenportfolio waaronder televisieshows, motion pictures, games en apps, consumer products en recreational (thema-parken/hotels). Het zenderportfolio van Viacom Benelux bestaat uit het Youth & Music-merk MTV, de Comedy & Entertainment-merken Comedy Central en Spike en de Kids & Family-merken Nickelodeon, Nick Jr en NickToons.

13:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: john cena, choice awards 2017, nickelodeon kids |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.