Miss België scoort bij FOX: Verdubbeling kijkcijfers! : Showbizzkanaal

17/01/2017

Miss België scoort bij FOX: Verdubbeling kijkcijfers!

fox.JPGSinds zaterdagavond kennen we de opvolgster van Lenty Frans. Romanie Schotte zal het komende jaar onze driekleur vertegenwoordigen. De verkiezing van de gloednieuwe Miss België werd massaal bekeken op FOX. FOX haalde een kijkcijferrecord voor de zender en presteerde de beste dag sinds de start. De kijkcijfers bewijzen dat Vlaanderen duidelijk nog altijd in de ban is van Miss België.

Maar liefst 192.000 kijkers keken naar het kroningsmoment bij FOX. Gemiddeld 143.000 kijkers bekeken de integrale show. Dat is een verdubbeling in vergelijking met de vorige editie. Ook in uitgesteld kijken scoort de show: ongeveer 500.000 mensen hebben een moment van de show meegepikt.

De FOX livestream, aangeboden via HLN.be, kon gemiddeld nog eens 20.000 extra kijkers boeien.

Wie de show heeft gemist kan de herhaling bekijken, nu woensdag om 13.30 bij FOX.

Krijn Jonckheere (Netmanager FOX): "Wij zijn zeer blij met deze resultaten. Miss België is een mooie glamour aanvulling op de vele topseries zoals Empire, The Walking Dead en Legion die bij FOX te zien zijn. Daarnaast opnieuw een duim omhoog voor onze FOX presentatrice Véronique De Kock die er niet alleen beeldig uitzag, maar met haar professionaliteit deze show jaar na jaar vakkundig neerzet. FOX wenst Romanie veel succes als Miss Belgie 2017."

Darline Devos: "De samenwerking met FOX is super. Een jury met Katherine Kelly Lang, Yfke Sturm en Miss World 2015 was een droom die werkelijkheid werd. Ik ben blij dat ik samen met FOX voor de show een topprestatie heb kunnen neerzetten. Ze steunen me steeds in mijn ideeën en dat levert resultaten! Ik ben trots dat we opnieuw een hele mooie, sterke Miss België, Romanie Schotte, in onze armen mogen sluiten. Ze zal later dit jaar, net als Lenty, schitteren bij Miss World."

Miss België heeft bij FOX een mooie nieuwe thuis gevonden en we kijken ernaar uit om editie 2018 terug op het scherm te brengen.

Eerste Eredame Miss België 2016 Stephanie Geldhof vertegenwoordigt ons land op de Miss Universe verkiezing. Ook deze Miss verkiezing is LIVE bij FOX te bekijken op zondagnacht 30 januari om 02.00. Commentaar wordt voorzien door Véronique De Kock en Noa Neal.

Uitzending

Miss België: herhaling woensdag 18 januari om 13.30
Miss Universe: zondag 30 januari om 02.00 - herhaling woensdag 1 februari om 13.30

07:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: miss belgië, fox |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.