Disney Channel brengt 2de seizoen van Just Like Me! : Showbizzkanaal

12/01/2017

Disney Channel brengt 2de seizoen van Just Like Me!

disney.JPGGoed nieuws voor de fans van de dolkomische avonturen en intriges tussen de ‘creators’ van de populaire Disney Channel serie Just Like Me!. Eind deze maand starten de opnames van het 2e seizoen van de geliefde Nederlands-Belgische productie. Naast de gekende personages uit het 1e seizoen maken de Just Like Me! fans kennis met 3 nieuwe jonge acteurs. Disney Channel verwelkomt graag 2 Belgische talenten die gekend zijn van de serie ‘D5R’: Liandra Sadzo en Thijs Antonneau. Daarnaast zal Ridder Van Kooten, die reeds te zien was bij Disney’s ‘Jonge Garde’ en de ‘TINI, het nieuwe leven van Violetta’, ook een hoofdrol vertolken in dit 2e seizoen. Afspraak vanaf 15 mei op Disney Channel om de nieuwe avonturen te ontdekken.

Just Like Me! is een scripted reality komedieserie boordevol muziek, humor, vriendschap en plezier. De tieners pikken de draad weer op twee maanden nadat ze de Shake, hun geliefde boot, hebben gered. De locatie is ondertussen uitgegroeid tot een ultieme hangout voor creatievelingen. Daar bouwen ze hun droom – succesvolle video creators worden – verder uit.

Maar al snel ontdekken ze dat er kapers op de kust zijn en ontmoeten we drie nieuwe vloggers die samen het populaire kanaal ‘CoolTV’ runnen. Met het creatieve brein Finn (Ridder van Kooten) klikt het direct. Of de andere twee vloggers Rox (Liandra Sadzo) en Ruben (Thijs Antonneau) vrienden of vijanden zullen worden van de vijf vrienden ontdek je in dit nieuwe seizoen...

Nieuwe keuzes dringen zich op: hoe gaan ze om met commerciële opportuniteiten en cyberpesten? Hoe word je een ster op het internet zonder jezelf te verliezen? Zal de vriendschap overleven als er solo-opportuniteiten voorbij komen? Fans kunnen zich alvast verheugen op 50 nieuwe afleveringen die worden uitgezonden in mei en in het najaar van 2017.

Ontdek via deze trailer hoe de Vlaamse acteurs Birgit Swinnen (Zoë) en Sander Hanna (Max) samen met de Nederlandse acteurs Femke Meines (Liz), Shalisa van der Laan (Nina) en Jefferson Yaw Frempong-Manson (Tommy) kennismaken met nieuwelingen Ridder van Kooten (Finn), Liandra Sadzo (Rox) en Thijs Antonneau (Ruben).

Het nieuwe seizoen start op maandag 15 mei en zal elke schooldag te zien zijn op Disney Channel.

10:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: disney channel, just like me |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.