Nieuwe film van makers New Kids ‘RON GOOSSENS LOW-BUDGET STUNTMAN’ komt ook naar de Belgische bioscopen : Showbizzkanaal

08/01/2017

Nieuwe film van makers New Kids ‘RON GOOSSENS LOW-BUDGET STUNTMAN’ komt ook naar de Belgische bioscopen

film.jpgIn België is de vraag naar de nieuwe film van de makers van New Kids, ‘Ron Goossens Low-Budget Stuntman’, zo groot dat distributeur Entertainment One Belgium besliste om de film ook hier uit te brengen. De film is vanaf 26 januari te zien in de Belgische bioscopen, met name in Kinepolis Hasselt, Kinepolis Antwerpen, Euroscoop Lanaken, Euroscoop Maasmechelen, Utopolis Turnhout, Utopolis Mechelen en Roxy Koersel.

Over de film

Ron overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impresario ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens verhuren als low budget stuntman. Ron is hierdoor verre van gecharmeerd. Totdat hij erachter komt dat zijn vrouw Angela, de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice (Bo Maerten) in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem. We volgen deze held van een ‘stuntman’ in zijn allesverwoestende pogingen om Nederlands meest onbereikbare actrice te verleiden.

Over de cast

Tim Haars (New Kids Turbo & Nitro) speelt de titelrol, met Henry van Loon als zijn beste vriend Peter. De vrouwelijke hoofdrol wordt vertolkt door Bo Maerten (Wolf, Mannenharten). Acteurs Michiel Romeyn (Alles is Liefde), Huub Smit (New Kids Turbo & Nitro), Waldemar Torenstra (Divorce), Chris Zegers (Alles is Familie),  Fresku (New Kids Nitro), Nils Verkooijen (Knielen op een Bed Violen) en zanger Dennie Christian zijn ook te zien in de film. Ook Maartje van de Wetering, Hanna van Vliet, Nick Golterman en Sjaak Pieter van Es komen voorbij in de film.

In de komedie van Steffen Haars en Flip van der Kuil zien we een keur aan bekende Nederlanders in cameo rollen voorbijkomen. Zo zijn Humberto Tan, Matthijs van Nieuwkerk, Birgit Schuurman, en Martin Koolhoven te zien.

‘Ron Goossens Low-Budget Stuntman’ wordt geproduceerd door Kaap Holland Film en gedistribueerd door Entertainment One. De film draait vanaf 26 januari in de Belgische bioscopen.

 


20:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.