Loes Haverkort als drugsverslaafde ex-prostituee in Celblok H : Showbizzkanaal

06/01/2017

Loes Haverkort als drugsverslaafde ex-prostituee in Celblok H

Loes Haverkort, Celblok H, Loes Haverkort gaat de gevangenis in voor het vierde seizoen van de succesvolle serie Celblok H. Eerder speelde ze in onder meer de film Rendez-Vous, de musical Soldaat van Oranje en de series De Jacht en Bernhard, schavuit van Oranje. Voor Celblok H kruipt de veelzijdige actrice in de huid van de drugsverslaafde ex-prostituee Anouk van Dam. Ondanks haar bewogen verleden, is Anouk een vrolijke en lieftallige verschijning. Dat valt Suus Kramer (gespeeld door Isa Hoes) ook meteen op. Celblok H is vanaf maandag 9 januari te zien bij SBS6.

Loes Haverkort: “Toen Celblok H op mijn pad kwam, was ik meteen heel enthousiast. Ik mag in deze geweldige serie een heftige rol spelen en samen met Isa Hoes de gevangenis in. Het was een mooie uitdaging voor mij en alles bij elkaar is het een bijzonder spannend seizoen geworden.”

Het aantal fans van Celblok H dat per aflevering aan de buis gekluisterd zit, steeg het afgelopen seizoen naar gemiddeld ruim 1 miljoen. Het marktaandeel in de doelgroep 25 – 54 jaar groeide naar gemiddeld 14,9 procent.
Celblok H wordt geproduceerd door Fiction Valley en is gebaseerd op de Australische serie Wentworth, die in eigen land ook een groot succes is.

Celblok H
Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf maandag 9 januari 20.30 – 21.30 uur.

09:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: loes haverkort, celblok h |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.