Britt Van der Borght en Dirk Van Vooren stellen "Shirley & Benny" voor : Showbizzkanaal

03/01/2017

Britt Van der Borght en Dirk Van Vooren stellen "Shirley & Benny" voor

vooren.jpeg‘Doe allemaal uw goesting’ verschijnt op 6 januari 2017, net op tijd om nog alle mogelijke carnavalsvieringen op te vrolijken. Het nummer zal verkrijgbaar zijn via iTunes.

Het liedje werd gecomponeerd door Govert Deploige en van een geestige tekst voorzien door Shirley & Benny zelf. De productie was in handen van Lex De Groot. 

De clip die bij het liedje hoort, is vanaf volgende week te zien op Ment en zal uiteraard ook via Youtube en Facebook te zien zijn.

Link naar de clip: https://youtu.be/W4SbqOrxYKQ

Shirley & Benny hebben ook concrete tv plannen.  Vanaf februari 2017 presenteren zij

op Ment “Allemaal uw goesting”, een programma met een brede waaier aan informatie die op een humoristische manier wordt weergegeven via interviews met bekende acteurs en actrices.

Het doel van “Allemaal uw goesting” is om de mensen op een humoristische en ontspannen manier te informeren over theater- en entertainment producties in Vlaanderen. Het accent zal vooral op het theater liggen, maar ook musical, film en televisie kunnen aan bod komen.

 Shirley & Benny willen via deze weg de kijker - jong en oud - aansporen om meer naar het theater te gaan: de drempel van het theater verlagen.

Het programma zal vanaf februari te zien zijn op Ment.

Het zal 25 minuten duren en wekelijks te zien zijn.

21:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: britt van der borght, shirley & benny, dirk van vooren |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.