Klara: Klara in deSingel op zaterdag 28 januari 2017 : Showbizzkanaal

20/12/2016

Klara: Klara in deSingel op zaterdag 28 januari 2017

Internationale kunstcampus deSingel staat hele dag in teken van klassieke muziek, jazz, wereldmuziek en muziektheater.

Op zaterdag 28 januari 2017 palmt Klara voor de zesde keer op rij Internationale Kunstcampus deSingel in Antwerpen in.  Uiteraard met heel veel klassieke muziek, maar ook met  jazz, wereldmuziek en muziektheater. En een hele dag live radio met alle Klarastemmen. Dit zijn alvast enkele  blikvangers: de Tjechische pianist Lukás Vondrácek, winnaar van de Klara- en Canvas publieksprijs in de Koningin Elisabethwedstrijd, speelt de eerste pianosonate van Brahms.  De Amerikaanse componist Eric Whitacre brengt samen met het Vlaams Radio Koor een ode aan Leonard Bernstein. De Joodse klezmergroep The Klezmatics bestaat 30 jaar. Zij vieren dit op Klara in deSingel. Dimitri Leue brengt met "Eén been, één vleugel" een adaptatie van "De Tinnen Soldaat", ondersteund door de pianomuziek van Edvard Grieg. Christophe Vekeman gaat in "Christophe Vekeman en de nerveuze liefde" op zoek naar het wezen van vier fascinerende vrouwenfiguren.  Philip Catherine, die in 2011 de Klara Carriereprijs ontving, speelt met zijn pianotrio. Het volledige programma ontdekt u via onderstaande links.

Ook dit jaar reikt Klara de Klara's uit aan de meest verdienstelijke musici en projecten van 2016.

Klara in deSingel is ook live te volgen op Klara op 28 januari van 11 tot 22 uur.

Tickets zijn beschikbaar via www.desingel.be

Klara in deSingel is een organisatie van Klara in coproductie met deSingel en het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, AP Hogeschool.

19:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: desinge, desingel desinge, desingel, klara |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.