‘Piekfijne’ kerstprogrammering bij SBS6 : Showbizzkanaal

13/12/2016

‘Piekfijne’ kerstprogrammering bij SBS6

sb6.JPGRondom kerst en oud en nieuw kunnen de kijkers knus voor de buis zitten bij SBS6. De familiezender heeft namelijk een feestelijke programmering, waaronder Irene en Rudolph vieren kerst en SBS6 Sterren Surprise. Daarnaast maken Nick & Simon eerste kerstdag compleet met het live kerstconcert Nick & Simon live in Ahoy “I’m Dreaming Of A White Christmas”. De Toppers sluiten tweede kerstdag feestelijk af met het kerstconcert Toppers in Concert Christmas Party of the Year 2016. Als klap op de vuurpijl knallen Jeroen van der Boom en Sylvie Meis op oudejaarsavond samen met de kijker het nieuwe jaar in met een Wedden dat ik het kan Staatsloterij Oudejaarsspecial.

Irene & Rudolph vieren kerst
Presentatrice Irene Moors en televisiekok Rudolph van Veen staan dit jaar uitgebreid stil bij de naderende kerst. In Irene en Rudolph vieren kerst kijken ze samen met de sterren van SBS vooruit naar de kerst en blikken ze terug naar de mooiste momenten uit het afgelopen jaar. Dit uiteraard allemaal onder het genot van de lekkernijen van Rudolph. Irene & Rudolph vieren kerst is vanaf 19 december elke werkdag van 18.30 tot 19.30 uur te zien.

SBS6 Sterren Surprise
In aanloop naar de feestdagen gaan verschillende SBS-gezichten het land in om mensen te verrassen en hen een onvergetelijke kerst te bezorgen door grote en kleine wensen te vervullen. SBS6 Sterren Surprise is met onder anderen Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, Viktor Brand, Patty Brard, Irene Moors, Airen Mylene en Marlayne Sahupala. SBS6 Sterren Surprise is woensdag 21 december vanaf 20.30 uur te zien.

Nick & Simon live in Ahoy “I’m Dreaming Of A White Christmas”
De kerst wordt wit met de registratie van het kerstconcert dat Nick & Simon afgelopen jaar in Ahoy gaven. Nick & Simon live in Ahoy “I’m Dreaming Of A White Christmas” is op zondag 25 december vanaf 16.30 uur te zien.

Toppers in Concert Christmas Party of the Year 2016
Voor het eerst vieren De Toppers op grootse wijze het ultieme kerstfeest met een kerstconcert in Rotterdam Ahoy. SBS6 zendt de registratie van dit feestelijke spektakel uit. Toppers in Concert Christmas Party of the Year 2016 is op maandag 26 december vanaf 22.15 uur te zien.

Wedden dat ik het kan Staatsloterij Oudejaarsspecial
Op oudejaarsavond pakt SBS6 groots uit met een extra lange en feestelijke Wedden dat ik het kan Staatsloterij Oudejaarsspecial. Sylvie Meis en Jeroen van der Boom luiden samen met de kijker het nieuwe jaar in. In deze speciale uitzending komen veel nieuwe weddenschappen voorbij, waaronder een kandidaat die wedt dat hij ‘gelukkig nieuwjaar’ in 90 officiële talen kan zeggen. Ook herkansen drie kandidaten hun weddenschap uit het afgelopen seizoen, om nog voordat de klok 12 uur slaat deze uitdaging te halen. De spanning wordt nóg groter als het winnende lotnummer van de oudejaarstrekking bekend wordt gemaakt, met een hoofdprijs van 30 miljoen euro. Wedden dat ik het kan Staatsloterij Oudejaarsspecial is op 31 december vanaf 22.00 uur te zien.

06:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sbs6, piekfijne, sbs6 sterren surprise |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.