Een week lang kerst in de vooravond bij SBS6 met Irene & Rudolph vieren kerst : Showbizzkanaal

13/12/2016

Een week lang kerst in de vooravond bij SBS6 met Irene & Rudolph vieren kerst

6.JPGVan 19 tot en met 23 december ziet de vooravond van SBS6 er anders uit. Elke werkdag wordt er tussen 18.30 en 19.30 uur toegeleefd naar de kerstdagen met Irene & Rudolph vieren kerst. Irene Moors blikt in de live-uitzending samen met de sterren terug op de meest bijzondere momenten van het afgelopen jaar. Ondertussen bereidt meesterkok en patissier Rudolph van Veen inspirerende kerstgerechten, variërend van een origineel kindermenu tot een kerstontbijt.

In Irene & Rudolph vieren kerst schuiven gezellige gasten aan als: Dennis van der Geest, Mr. Frank Visser, Lucille Werner, Roy Donders en Kees Tol. Verder biedt Fred van Leer hulp bij de laatste kledingstress, geeft Jeroen van der Boom een backstage rondleiding bij de kersttoppers in Ahoy, vertelt GlamourDanny alles over zijn ontmoeting met Koning Willem-Alexander het afgelopen jaar en komt Jorna langs (van het programma Robs Grote Tuinverbouwing) met dé tips om de kersttafel te stylen. Natuurlijk ontbreekt Piet Paulusma niet om antwoord te geven op de meest prangende vraag in deze periode: Wordt het een witte kerst dit jaar?

Irene & Rudolph vieren kerst staat geheel in het teken van gezelligheid, samenzijn, heerlijk eten en inspiratie voor de kerstdagen. Hart van Nederland-presentatrice en tevens zangeres Marlayne Sahupala neemt het openingsnummer van het programma voor haar rekening, getiteld ‘Eén feest, kerstfeest’. Daarnaast verzorgen onder andere Frans Duijts, Sharon Doorson en O’G3NE heerlijke kerstmuziek.

Irene & Rudolph vieren kerst is van 19 t/m 23 december te zien elke werkdag om 18.30 uur LIVE bij SBS6.

Website: http://www.sbs6.nl/programmas/irene-en-rudolph-vieren-ker...

06:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sbs6, irene, rudolph |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.