Ontdek de trailer van de nieuwe Vlaamse romantische komedie ALLEMAAL FAMILIE! : Showbizzkanaal

08/12/2016

Ontdek de trailer van de nieuwe Vlaamse romantische komedie ALLEMAAL FAMILIE!

allemaal_familie.jpgMet de eerder uitgestuurde teaser van de romantische komedie 'Allemaal Familie' kreeg u reeds een voorsmaakje, maar nu is ook de enige echte trailer van de film klaar. U kan hem bewonderen via onderstaande link!

"Allemaal Familie" is een nieuwe Vlaamse film van Dries Vos in een productie van Marmalade (Wat Mannen Willen, Alleen Eline, maar ook producent van Disney's musical Beauty and the Beast). Voor regisseur Dries Vos en acteur Bill Barberis was het hun debuut, de rest van de hoofdrollen worden ingevuld door Nathalie Meskens, Steve Geerts, Inge Paulussen, Wouter Hendrickx, Gilda De Bal en Bob De Moor. De muziekscore werd geschreven door Bart Peeters. Een van de officiële theme songs van de film werd gezongen door Lisa, één van de finalisten van The Voice. Haar eerste single Slow Songs, geschreven door Bart Peeters, werd vorige week vrijdag gelanceerd op I-Tunes. Vanaf 22 februari 2017 vertoond in de bioscoop.

'Allemaal Familie' vertelt het verhaal van de familie De Jaegher die op een punt in hun leven beland is, waar het maken van enkele cruciale keuzes onvermijdelijk is.


00:36 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: slow songs, bart peeters, allemaal familie, film allemaal familie |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.