De nieuwe MacGyver is volgende week terug bij Veronica : Showbizzkanaal

08/12/2016

De nieuwe MacGyver is volgende week terug bij Veronica

macqver.JPGDe handige actieheld MacGyver is terug bij Veronica om de misdaad te bestrijden. In de langverwachte reboot van de iconische jaren ’80 serie zien we Lucas Till als Angus ‘Mac’ MacGyver. Gewapend met een arsenaal aan huis-tuin-en-keukenspullen en een dosis wetenschappelijke kennis bestrijdt hij de internationale misdaad. MacGyver is vanaf donderdag 15 december om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien bij Veronica.

MacGyver werkt voor de geheime Amerikaanse organisatie Department of External Services om mensen in levensgevaar te redden. Zijn team bestaat uit voormalige CIA-agent Jack Dalton (George Eads, CSI), directrice Patricia Thorton (Sandrine Holt, House of Cards) en de onvoorspelbare computerhacker Riley Davis (Tristin Mays). Samen met dit team voert MacGyver risicovolle missies uit over de hele wereld.

Aflevering 1
MacGyver infiltreert samen met Dalton op een feestje en steelt daar een biologisch wapen. Als de diefstal niet loopt zoals Mac verwacht, verandert zijn leven drastisch. Drie maanden later krijgt Mac het verzoek van zijn bazin Patricia Thornton om wederom achter het biologisch wapen aan te gaan en het te demonteren. Alleen dit keer gaat het op Mac’s eigenzinnige manier.

MacGyver is geproduceerd door de makers van Hawaii Five-0 en Scorpion. De serie is de grote hit van het Amerikaans TV-seizoen met wekelijks meer dan 14 miljoen kijkers.

MacGyver: Veronica, vanaf donderdag 15 december om 20.30 uur
www.veronicatv.nl/macgyver

10:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: macgyver, veronica |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.