Cartoon Network en Boomerang sluiten het jaar in stijl af met tal van premières en winterse marathons! : Showbizzkanaal

07/12/2016

Cartoon Network en Boomerang sluiten het jaar in stijl af met tal van premières en winterse marathons!

Boomerang, Cartoon Network, Vanaf 5 december, elke weekdag om 16u20

In december heeft Cartoon Network gloednieuwe afleveringen van Ben 10 voor jou in petto! De 10-jarige energieke Ben Tennyson, die met zijn merkwaardige horloge buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand en roept de meest uiteenlopende schepsels en criminelen een halt toe.

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

Dekentje: check, warme chocolademelk: check, winterse marathons van Cartoon Network: dubbelcheck!

Vanaf 10 december, zaterdag en zondag om 7u55

Deze winter helpt Cartoon Network je door de koude dagen heen en kun je je warmen aan de leukste marathons van jouw favoriete series. Vanaf 10 december is elk weekend voor jou gereserveerd en staat je heel veel te wachten van De Wonderlijke Wereld van Gumball, Ome Opa, Clarence, Ninjago: Masters of Spinjitzu en meer.

Ook tijdens de kerstvakantie staat Cartoon Network voor je klaar, want de verschillende series zijn dan dagelijks in marathonvorm te zien. Nestel je dus voor de televisie en beleef de laatste dagen van het jaar samen met Cartoon Network!

Het beste van het beste

Vanaf 26 december, van maandag tot en met zaterdag om 18u

Cartoon Network gaat spetterend het jaar uit met een leuke terugblik op de beste en meest populaire specials van het afgelopen jaar. Het Beste Van Cartoon Network 2016 bevat de aandoenlijke special Oorsprong van Darwin en het indrukwekkende Verhaal van Marceline. Bovendien passeert Grote helden met Tijd voor Avontuur en Halloween bij Cartoon Network nogmaals de revue.

Als klap op de vuurpijl neemt Cartoon Network je op oudejaarsavond mee met een zeven uur durende megamarathon van Teen Titans Go! Het zal je in de laatste dagen van 2016 aan niets ontbreken bij jouw favoriete zender!

Ridders en jonkvrouwen: Mijn Ridder en Ik

Vanaf 12 december, van maandag tot en met vrijdag om 18u40

Familiezender Boomerang start op maandag 12 december met de splinternieuwe, doldwaze animatieserie Mijn Ridder en Ik, waarin de belevenissen van schildknaap Jimmy en zijn onverschrokken maatje Prinses Cat centraal staan. Samen met Jimmy’s vader, de klunzige ridder Henri van Oranje, rollen ze door een groot aantal komische avonturen, met als doel de middeleeuwen plezieriger en een beetje luchtiger te maken.

Met Mijn Ridder en Ik brengt Boomerang wederom een fantastische nieuwkomer, dus ga er met het hele gezin maar goed voor zitten.

Boomerang Winter Schatkist

Vanaf 19 december, van maandag tot en met vrijdag om 7u25

Tijdens de gezelligste tijd van het jaar trakteert Boomerang doordeweeks steeds op twee topseries in marathonvorm. Vanaf 19 december tovert jouw favoriete zender twee weken lang de leukste tekenfilmseries uit de Boomerang Winter Schatkist tevoorschijn en kun je heerlijk doorkijken.

Boomerang is ook tijdens kerst kijkplezier voor het hele gezin. Ga er lekker voor zitten en geniet van de leukste tekenfilms en series.

17:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: boomerang, cartoon network |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.