Tom Cruise in The Mummy : Showbizzkanaal

05/12/2016

Tom Cruise in The Mummy

the_mummy.JPGSynopsis:
Tom Cruise speelt het hoofdpersonage in een spectaculaire vernieuwende versie van de legende die culturen over de hele wereld al milennia fascineert: The Mummy.

Veilig begraven in een crypte, diep onder de genadeloze hitte van de woestijn, ligt een eeuwenoude koningin (Sofie Boutella uit Kingsman: The Secret Service en Star Trek Beyond) wiens lot onrechtvaardig werd ontnomen. Wanneer ze ontwaakt komt er een eeuwenlang gevoedde haat tot leven, wat een terreur veroorzaakt dat het menselijk verstand overstijgt.

Langs de winderige zandvlakten van het Midden-Oosten en door de verborgen labyrinthen onder het huidige Londen, brengt The Mummy een verrassende balans tussen verwondering en sensatie. Deze tot de verbeelding sprekende versie van de bekende legende introduceert een nieuwe wereld van goden en monsters.

Cruise wordt bijgestaan door een cast met onder meer Annabelle Wallis (toekomstig King Arthur, tv’s Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World) en Courtney B. Vance (tv’s American Crime Story: The People V. O.J. Simpson) en Oscar winnaar Russell Crowe (Gladiator).

Het creatieve team van deze actie-/avonturenfilm werd geleid door director/producer Alex Kurtzman en producer Chris Morgan, wie in het verleden meewerkten aan sommige van de meest succesvolle franchises van de afgelopen jaren – Kurtzman schreef of producete stukken van de Transformers, Star Trek en Mission: Impossible series, Morgan was onder meer de schrijver van de Fast & Furious saga. Sean Daniel, producer van onder meer de recente Mummy trilogy, producete voor deze versie naast Kurtzman en Morgan.

 


20:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: the mummy, tom cruise |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.