Belgische grootmeester Aaron Crow vervoegt septet magiërs in Belgische shows 'The Illusionists' : Showbizzkanaal

05/12/2016

Belgische grootmeester Aaron Crow vervoegt septet magiërs in Belgische shows 'The Illusionists'

Aaron Crow, The Illusionists, "Awards, miljoenen views op Youtube, halve finale Britain's Got Talent... maar in België kennen alleen de buren mij"

De meest succesvolle 'magic show' ooit op Broadway, het verbluffende totaalspektakel 'The Illusionists', strijkt vanaf 17 februari 2017 neer in Vlaanderen. Normaal verzamelt 'The Illusionists' zeven van de beste illusionisten ter wereld in één wervelende show, maar voor de shows in België wordt er - naast Kobe Van Herwegen die het voorprogramma verzorgt - met West-Vlaming Aaron Crow nog een achtste wereldtopper toegevoegd. De naam Aaron Crow doet in ons land nog niet teveel belletjes rinkelen, maar deze Belgische illusionist is een ware wereldster, die bij collega's en publiek bewonderd en gerespecteerd wordt voor z'n originaliteit en levensgevaarlijke acts. In 2013 nam Aaron deel aan Britain's Got Talent, waar hij het tot in de halve finale schopte en met zijn acts tonnen lof en miljoenen views op Youtube oogstte. U kan HIER zijn act uit de halve finale bekijken. Aaron Crow werd nadien uit meer dan drieduizend kandidaten gekozen om deel uit te maken van 'The Illusionists' en reisde de wereld rond met deze magische productie. Voor Aaron Crow zijn de shows van 'The Illusionists' in Belgie, dan ook de ideale gelegenheid om zijn onwaarschijnlijke kunnen te tonen aan zijn landgenoten.

"Mijn collega-illusionisten en ik waren eerder al te gast in in Abu Dhabi, Nieuw Zeeland, Singapore, Mexico, Australië en de Verenigde Staten. Ik ben heel blij dat ik het team terug mag vervoegen voor de shows in België", aldus Aaron Crow. "Binnen de goochelwereld ben ik wat men noemt een "household name", maar in België weten de mensen eigenlijk niet wat ik doe en kennen bij wijze van spreken alleen de buren mij (lacht). Voor mijn acts kreeg ik in het buitenland al verschillende hooggewaardeerde awards, zoals ‘The International Brand Personality Award’, die in het verleden onder meer werd toegekend aan Steve Jobs en Nelson Mandela. Ik werd wereldkampioen mentalisme en ook beloond met een award in het 'World Championship – Title in Magic'. Ik zie het nu dan ook als een enorme kans, om in deze onwaarschijnlijke show, aan mijn landgenoten te laten zien wat ik kan", besluit Aaron.

Wervelende illusies die je doen twijfelen aan je zintuigen, levitatie, gedachten lezen, onvoorstelbare ontsnappings- en verdwijntrucs, levensgevaarlijke wapenacts...en dat allemaal gebracht in een verbluffende show door de zeven beste illusionisten ter wereld, dat is 'The Illusionists'! Dit ongezien spektakel doet wereldwijd de monden openvallen van verbazing en stond reeds in uitverkochte zalen van Nieuw-Zeeland, Australië en Abu Dhabi, tot Singapore en de Verenigde Staten. Vanaf 17 februari 2017 is België aan de beurt en kan u terecht in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent voor deze fenomenale show. 'The Illusionists' verbreekt wereldwijd alle verkooprecords, is de meest succesvolle 'magic show' ooit op Broadway en krijgt lyrische recensies in de wereldpers.

‘The Illusionists’ brengt theater en illusie samen in één ongeziene totaalbelevenis. Je moet het zien...om het nog steeds niet te kunnen geloven!

Praktisch
The Illusionists
Vanaf 17 februari tem 26 februari 2017 in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent
Tickets & info: www.illusionists.be

20:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: aaron crow, the illusionists |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.