Videoclip release kerstsingle van de Toppers ‘Een Heel Gelukkig Kerstfeest’ : Showbizzkanaal

28/11/2016

Videoclip release kerstsingle van de Toppers ‘Een Heel Gelukkig Kerstfeest’

toppers.JPGHier is ‘ie dan! Op naar de kersthit van het jaar! De gloednieuwe videoclip van de kerstsingle ‘Een Heel Gelukkig Kerstfeest’ van de Toppers. Afgelopen week namen de Toppers, samen met hun gastartiesten de golden voices O’G3NE, Voice winnares MAAN, Mister Ahoy LEE TOWERS en ANDRE HAZES JR. een sfeervolle videoclip op in de prachtige Winter Efteling. En hier is het prachtige resultaat.

Ter ondersteuning van hun 12,5-jarige jubileum concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR’ verscheen afgelopen week de kerstsingle van de Toppers René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling. Met ‘EEN HEEL GELUKKIG KERSTFEEST’ willen zij iedereen vast in de stemming brengen voor hun kerstconcerten en de gezelligste dagen van het jaar.

Op zaterdag 10 en 20 t/m 24 december vieren de Toppers met de bruisende ‘Sing-a-Long’ Christmas Party op grootse wijze het ultieme kerstfeest in Rotterdam Ahoy. De vijf shows van 20 t/m 24 december zijn uitverkocht. De allerlaatste tickets voor de extra show op zaterdag 10 december zijn verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl.

Tijdens dit winterse jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kerst hits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Een avond met feestgarantie dus!

Het typische warme kerst- en familiegevoel gecombineerd met de unieke uitbundige ‘over de top’ Toppers sfeer zorgen voor een memorabele avond uit met vrienden, familie of het bedrijf.

De dresscode is ‘Christmas Red & Snowy White.

'EEN HEEL GELUKKIG KERSTFEEST' is verkrijgbaar via iTunes en te beluisten via Spotify en HitsNL.

20:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: een heel gelukkig kerstfeest, toppers |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.