De Vetste Vakantie, aflevering 7 op maandag 28 november om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

25/11/2016

De Vetste Vakantie, aflevering 7 op maandag 28 november om 20.35 bij VTM

De Vetste Vakantie, vtm, vtm De Vetste Vakantie, De familie Claeys uit Asper-Gavere trekt elk jaar naar de Alpen om achter de karavaan van de Tour de France te reizen. Dat is voor papa Luc, een echte wielerfanaat, het hoogtepunt van het jaar. Hun kinderen zijn niet alleen de koers, maar ook de bergen grondig beu. De familie Druyts uit Brasschaat kiest daarentegen steevast voor een all-invakantie. Daar valt voor hun zoontje Zeno, die geen broers of zussen heeft, helaas niet veel te beleven. Daarom mogen de kinderen in De Vetste Vakantie voor één keer hun zegje doen over de reisplannen.

Hét evenement van het jaar voor de familie Claeys is de Tour de France. Elk jaar gaan ze ter plaatse om het spektakel vanop de eerste rij te volgen. Papa Luc wil geen moment missen en houdt zijn fototoestel steeds in de aanslag, wat voor heel wat ergenissen zorgt bij de kinderen Noah en Milan. Na jaren de karavaan van de koers te hebben gevolgd, snakken ze naar iets anders. Hun traditionele houten chalet willen ze wisselen voor een luxehotel en de koude berglucht voor hete temperaturen. Dat alles vinden ze in het luxueuze en exotische Dubai. Mama Ode en papa Luc zijn overdonderd wanneer ze hun gigantische hotelkamer ontdekken: “Wij hebben een plannetje nodig, anders verdwalen we hier!”. Gekleed in de lokale klederdracht verkent het gezin de stad met zijn impressionante gebouwen. Er staat ook heel wat waterpret op het programma en daar moet mama Ode, die al zo’n tien jaar niet meer onder water is geweest, grenzen voor verleggen. En laat ook papa Luc zijn fototoestel deze vakantie achterwege?

Zeno Druyts is enig kind en heeft niet veel speelkameraden op vakantie. Zijn ouders kiezen bovendien elk jaar voor een all-in vakantie waar rust en luxe hoog op de agenda staan. “Dat is pure verveling”, volgens Zeno, die dringend nood heeft aan actie. Hij neemt zijn ouders mee naar zijn droomland Denemarken, verkozen tot de kindvriendelijkste reisbestemming van Europa. Daar kan hij als legoliefhebber zijn hart ophalen in Legoland en leert hij vechten als een echte Viking in het Vikingendorp. Zijn ouders sleurt hij overal mee naartoe en dat vindt hij geweldig: “Zo’n dingen doen mijn ouders normaal nooit!”. Voor mama Kelly en papa Kurt valt het koude en regenachtige weer tegen. Kunnen zij desondanks toch genieten van de Deense eenvoud en natuur?

09:36 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de vetste vakantie, vtm, vtm de vetste vakantie |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.