De Smurfen op de openingsplechtigheid van Winterpret in Brussel! : Showbizzkanaal

25/11/2016

De Smurfen op de openingsplechtigheid van Winterpret in Brussel!

De Smurfen, Winterpret, Vrijdag 25/11: Afspraak met de Smurfen aan de schaatsbaan en het reuzenrad

Kom de schitterende 16e editie van Winterpret ontdekken vanaf deze vrijdag 25/11.

De onvergetelijke openingsplechtigheid start om 18u op de op de Grote Markt in Brussel.

Winterpret is het geweldige hoogtepunt van de winter: speelse activiteiten, gezelligheid, verlichte en versierde winkels, een indrukwekkende kerstboom op de Grote Markt, een ongezien licht- en geluisspektakel, een schaatsbaan, een nieuwe route langs de Sin-Gorikshallen, de kerstmarkt, ...

“De Smurfen, deeluitmakend van het Belgisch erfgoed, moeten absoluut aanwezig zijn op dit magisch moment dat nauw aan het hart ligt van duizenden Brusselaars.”, benadrukt Véronique Culliford, dochter van Peyo.

KERSTSFEER
Vrijdag 25 november zullen de Smurfen op het betoverende Muntplein de traditionele schaatsbaan inhuldigen (18.40u), die dit jaar verrast met zijn mooie transparante dak. Daarna zullen de Smurfen te vinden zijn aan de voet van het Reuzenrad om ook deze onmisbare attractie tijdens Winterpret in te huldigen. Ze zullen zich ongetwijfeld laten verleiden om te genieten van een adembenemend uitzicht op een feestend Brussel en de feërieke lichtjes overal in de stad.

Op zondag 27 november nemen de Smurfen u opnieuw mee op pad langs de vele attracties van Winterpret.

DE WONDERE WERELD VAN PEYO
Op internationaal niveau behoren de Smurfen tot de hoogst gewaardeerde Europese striphelden. Door hun wereldfaam hebben deze kleine blauwe mensjes er ondertussen al 3500 pagina’s avontuur opzitten, vertaald in 30 talen en gebundeld in 34 albums en 219 kortverhalen. Vandaag de dag is de wereld van de Smurfen te ontdekken in zowel films, tekenfilms, boeken en onderwijzende hulpmiddelen, figuurtjes, speelgoed en digitale applicaties. Daarbovenop zijn ze ook wereldwijd te vinden in pretparken en komt er in de lente van 2017 een nieuwe internationale film uit: De Smurfen en het verloren dorp!

09:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: de smurfen, winterpret |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.