Boyband ‘Side 2 Side’, bekend van Streetlab, gast bij Toppers kerstshows : Showbizzkanaal

25/11/2016

Boyband ‘Side 2 Side’, bekend van Streetlab, gast bij Toppers kerstshows

side_2_side.JPGVoor de jongens van Streetlab gaat in december een droom in vervulling. Met hun boyband ‘Side 2 Side’ gaan zij een gastoptreden verzorgen tijdens de jubileumconcerten Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ in Rotterdam Ahoy. Met de gimmickplaat ‘Forget My Name’, de afscheidssingle met raps van René Froger, verbraken zij deze zomer menig stemrecord bij de Stichting Nederlandse Top 40.

Side 2 Side werd in het derde seizoen van het KRO/NCRV programma Streetlab gevormd. De boyband probeerde internationaal door te breken met het nummer ‘Küss Mich Jetzt’, maar dat lukte niet. In de laatste aflevering van het vorige seizoen Streetlab was te zien hoe Side 2 Side aankondigde uit elkaar te gaan. “Mensen worden eigenlijk pas succesvol op het moment dat ze doodgaan of aankondigen dat ze gaan stoppen”, aldus de vier jeugdvrienden Jasper, Stijn, Daan en Tim. “We zijn eigenlijk gestopt om te kijken of we dan succesvol kunnen worden.”

“Hoe mooi is het dat de Toppers ons de kans geven om nog één keer bij elkaar te komen om op te treden tijdens hun 12,5-jarig jubileumshows ‘Christmas Party of the Year’ op 10 december en 20 t/m 24 december in Rotterdam Ahoy. Zo zie je maar waar een experiment om een boyband te starten toe kan leiden. We gaan genieten en er een feest van maken!”

De shows van 20 t/m 24 december zijn uitverkocht. Tickets voor Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ op zaterdag 10 december zijn verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl.

09:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: side 2 side, streetlab, toppers kerstshows |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.