Disneyfilm "Vaiana" in première in Kinepolis Brugge : Showbizzkanaal

23/11/2016

Disneyfilm "Vaiana" in première in Kinepolis Brugge

disney.JPGOp maandagavond 21 november werd de nieuwe Disneyfilm "Vaiana" voor het eerst vertoond in België in Kinepolis Brugge in aanwezigheid van de makers van de film John Musker, Ron Clements en Osnat Shurer. Ook de Vlaamse cast, waaronder Sean Dhondt en Laura Tesoro, waren erbij.

OVER VAIANA:
Deze winter wordt tropisch! Ontdek Vaiana, de nieuwste film van de Walt Disney Animation Studios die vanaf 30 november in de Belgische zalen te zien zal zijn. Vaiana vertelt het verhaal van een avontuurlijke tiener die een gewaagde missie onderneemt om haar volk te redden. Tijdens haar reis ontmoet Vaiana de ooit machtige halfgod Maui die haar gids wordt. Samen bezeilen ze de open oceaan en ontmoeten ze enorme monsters, maar gaandeweg vervult Vaiana de eeuwenoude zoektocht van haar voorouders en vindt ze wat ze altijd al zocht: haar eigen identiteit.

VAIANA werd geregisseerd door Ron Clements en John Musker, die enkele grote Disneyklassiekers hebben geschreven en geregisseerd: De Kleine Zeemeermin in 1989, Aladdin in 1992, Hercules in 1997, Treasure Planet in 2002 en De Prinses En De Kikker in 2009.

Tot het diverse en dynamische team die de muziek voor de film creëerden horen Tony®-winnaar Lin-Manuel Miranda (hij won een Broadway's Pulitzer Prize en meerdere Tony Awards met "Hamilton" en verdiende een Tony Award met "In the Heights"), Grammy®-winnende componist Mark Mancina ("Speed", "Tarzan", "The Lion King") en Opetaia Foa‘i (oprichter en zanger in de prijswinnende wereldmuziekgroep Te Vaka).

22:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: kinepolis brugge, film vaiana, disneyfilm vaiana |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.