Belgium’s Got Talent: Laatste auditieaflevering op vrijdag 25 november 2016 om 20.40 bij VTM : Showbizzkanaal

23/11/2016

Belgium’s Got Talent: Laatste auditieaflevering op vrijdag 25 november 2016 om 20.40 bij VTM

Belgium’s Got Talent, vtm, vtm Belgium’s Got Talent, De golden buzzers zijn opgesoupeerd. Gemiddeld 1.118.120 kijkers – goed voor 46,4% marktaandeel (VVA 18-54, live +4) – zagen vorige week hoe Baba Yega de hele studio inpakte met hun opvallende act. Zij zijn samen met Marjolein, Jhalik Punjab Di en Empire Crew alvast zeker van een plek in de grote shows van Belgium’s Got Talent. Maar wie verdient ook nog zo’n felbegeerd plekje? In de laatste auditieaflevering delen An Lemmens, Stan Van Samang, Niels Destadsbader en Dan Karaty de laatste tickets uit en maken ze de 32 finale acts bekend.

Battle Droids uit Berchem (12-22) slaagde er in het vorige seizoen van Belgium’s Got Talent niet in om een plekje in de liveshows te bemachtigen. Dit jaar waagt de groep opnieuw haar kans. Deze jonge dansers weten hoe ze show moeten verkopen en hopen met hun breakdance act deze keer wél door te stoten. Ook de 26-jarige Dieter uit Heverlee stond vorig jaar al op het Belgium’s Got Talent-podium. De liveshows haalde hij niet, maar de liefde vond hij wel. Speciaal voor zijn partner staat Dieter er opnieuw om een zelfgeschreven nummer te brengen dat hij aan haar opdraagt.

Ook de twee sympathieke jongens van Usual uit Schoten (20, 21) brengen een zelfgeschreven nummer voor de jury. De straatmuzikanten ruilen de Meir voor één keer in voor de Stadsschouwburg en verbazen met hun nummer op gitaar en cajón. Aansluitend tovert Torben (13) uit Zwevegem een al even bijzonder instrument tevoorschijn. Hij brengt sfeer in de zaal met zijn marimba en een medley van verschillende songs. “Ik heb nog nooit in heel mijn leven zo hard met mijn servet gezwaaid als nu”, lacht An Lemmens.

Medi (33) uit Menen zingt al sinds zijn 14de en is een echt podiumbeest. Sinds 2004 deed hij mee aan enkele misterverkiezingen, maar nu is hij klaar om het podium van Belgium’s Got Talent te veroveren. Kan hij overtuigen met een mix van enkele klassiekers? Ook de 26-jarige Yorgo uit Linter komt verrassend uit de hoek met zijn stem. Hij pakt uit met voice-acting en brengt een act met een Zuiders en grappig tintje.

De 34-jarige Lolita Lamonica uit Leopoldsburg haalt vrijdag alles uit de kast. Deze hoofdinspecteur bij de Federale Politie werd 3 jaar geleden overdonderd tijdens een bezoek aan de Moulin Rouge en oefende sindsdien aan een eigen act. Met haar neo-Burlesque performance zorgt ze voor een verrassing van formaat. Ook Montana (23) uit Brasschaat gaat voor het verrassingseffect. “Ik kom jullie vloer een beetje vuil maken”, klinkt het. Dat doet ze met speed painting... zonder verf.

Aurélie (24, Heverlee) en haar Jack Russell Mylo zijn twee handen op één buik. Voor Belgium’s Got Talent staken ze een sportieve hondenact in elkaar waarmee Aurélie wil bewijzen dat je ook een energieke Jack Russell kan trainen. Al even energiek is Move Dance Company: the Groovies (16-31, Aalst). Zijn brengen een nog nooit geziene dansact met groovy beats, funcky movements, goocheltrucs en verbazing bij jury én publiek.

Nadat alle kandidaten hun talenten hebben getoond, buigt de jury zich nog een laatste keer over alle performances. Welke 28 acts stoten samen met de 4 golden buzzer-winnaars door naar de ultieme shows van Belgium’s Got Talent?

22:10 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: belgium’s got talent, vtm, vtm belgium’s got talent |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.