Verbouwingsstress in Je eigen droomhuis bij SBS6 : Showbizzkanaal

21/11/2016

Verbouwingsstress in Je eigen droomhuis bij SBS6

sb6.JPGIn het derde seizoen van Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige mening over de verbouwingen en Marlayne houdt zich vooral bezig met de persoonlijke en emotionele ervaringen van de koppels. Lukt het de stellen met beperkte budgetten, vertragingen of andere tegenslagen om hun droom uit te laten komen? Je eigen droomhuis is vanaf zondag 27 november te zien bij SBS6.

In de eerste aflevering is te zien hoe Jan Willem en Marieke vanuit de randstad naar een klein dorpje aan de IJssel verhuizen om hun droomhuis te verwezenlijken. Het stel runt vanuit hun huis in de omgeving van Rotterdam een succesvol bedrijfje in studiofotografie. De zaken lopen zo goed dat ze graag een eigen studio aan huis willen. Aan de andere kant van het land, in het Gelderse Dieren, kopen ze een oude jeneverdistilleerderij die nog volledig verbouwd moet worden tot woonhuis. Met hun twee dochters trekken ze gelijk in het pand, waarin de verbouwing nog moet beginnen. Voor het project is maar een klein budget beschikbaar. Hierdoor zijn Jan Willem en Marieke genoodzaakt bijna alles zelf te doen. Gaat het koppel hun droom verwezenlijken: wonen en werken in een groot maar betaalbaar huis?

Je eigen droomhuis
Je eigen droomhuis vanaf zondag 27 november om 18.30 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/jeeigendroomhuis

Je eigen droomhuis wordt geproduceerd door Helder.

19:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sbs6, droomhuis, verbouwingsstress |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.