Fantastic Beasts And Where To Find Them betovert de Belgische bioscopen! : Showbizzkanaal

21/11/2016

Fantastic Beasts And Where To Find Them betovert de Belgische bioscopen!

film.JPGFantastic Beasts and Where to Find Them van Warner Bros. Pictures liet dit weekend zijn fabeldieren los in de Belgische bioscopen! Met een opbrengst van € 1.455.330 (173.179 bezoekers) staat de film stevig op nummer 1 in de Belgische markt!

Deze magische cijfers bezorgen J.K. Rowlings nieuwe film meteen het grootste Belgische openingsweekend van 2016!

SYNOPSIS

“Fantastic Beasts and Where to Find Them” is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling.

Oscar®winnaar Eddie Redmayne (“The Theory of Everything”) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld, onder regie van David Yates, die de laatste vier “Harry Potter”-blockbusters heeft geregisseerd.

“Fantastic Beasts and Where to Find Them” begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

De commentaren zijn gesloten.