Nieuwe afleveringen van Het huis: vanaf 29 november 2016 elke dinsdag om 20.40 uur op Eén : Showbizzkanaal

20/11/2016

Nieuwe afleveringen van Het huis: vanaf 29 november 2016 elke dinsdag om 20.40 uur op Eén

sven_nijs.JPGVanaf dinsdag 29 november graaft Eric Goens opnieuw 24 uur lang in de ziel van negen bekende en intrigerende Vlamingen in Het huis. Na het erg gesmaakte eerste seizoen, dat gemiddeld 1.097.478 kijkers (Live+6) bereikte, geven in deze reeks onder andere ex-wielrenner Sven Nys, zangeres Natalia en regisseur Erik Van Looy zich bloot.

De Vlamingen laten zich 24 uur lang samen met Eric opsluiten in Het huis, op een onbekende locatie ver weg van alles en iedereen. Het resultaat is een unieke inkijk en een portret in de persoonlijkheid van mensen van wie je eigenlijk veronderstelt alles te weten. Zo zal Sven Nys straks de Vlaamse kijker ontroeren en verbazen: "De eerste die jou een ijskonijn noemt, krijgt van mij een dzjoef op z’n bakkes" geeft Eric Goens als afscheidsboodschap mee aan Sven na 24 bewogen en ontroerende uren in Het huis.

Het huis ondergaat voor het tweede seizoen enkele wijzigingen: een aantal kamers krijgen een nieuwe look, maar het basisconcept blijft ongewijzigd. In de sportkamer wordt de biologische leeftijd van elke gast getest, in de kinderkamer worden de gasten ondergedompeld in hun jeugdjaren, in de gastenkamer ontvangen ze rond etenstijd de mystery guest, en in de biechtkamer blikken ze terug op de recente passage in Het huis.

De gastenlijst oogt indrukwekkend en veelbelovend. Zo ontvangt Eric Goens de komende weken ex-wielrenner Sven Nys, zangeres Natalia en regisseur en presentator Erik Van Looy. Later komen ook (in willekeurige volgorde) Stan Van Samang, Marleen Merckx, Philippe Geubels, Pascale Naessens, Rudi Vranckx en Tom Waes langs.

11:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: het huis, afleveringen het huis |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.