Alloo bij de Wegpolitie: aflevering 11 op donderdag 17 november 2016 om 21.40 : Showbizzkanaal

17/11/2016

Alloo bij de Wegpolitie: aflevering 11 op donderdag 17 november 2016 om 21.40

Alloo bij de Wegpolitie, vtm, vtm Alloo bij de Wegpolitie, Dat de Belg niet zonder zijn heilige koe kan, merkt Luk Alloo telkens weer in Alloo bij de Wegpolitie, vorige week goed voor 723.103 kijkers en 34,9% marktaandeel (VVA 18-54, live +5). “In ons land zijn 7 miljoen motorvoertuigen ingeschreven”, weet hij. “In 10 jaar tijd is het aantal voertuigen met iets meer dan 1 miljoen gestegen. Door de vele wagens in ons land worden ook veel overtredingen gemaakt. Vorig jaar zijn bijna 1,5 miljoen overtredingen vastgesteld. Bijna 500.000 van de betrapte wagens hadden een buitenlandse nummerplaat.”

Op donderdag 17 november 2016 wordt een Bulgaarse truckchauffeur tegengehouden die met een valse keuring rondrijdt. De bestuurder moet 1.980 euro boete betalen, geld dat hij niet op zak heeft. En dus moet de man op de politiepost wachten tot zijn baas langskomt met het cash geld. Verder moet een Nederlandse man 180 euro betalen omdat hij tegen 180 km/u over de snelweg scheurde. In een gezinswagen hebben een aantal mannen achterin geen gordel om. Hun boete bedraagt 110 euro.

Een ploeg van de Federale Politie wordt opgeroepen om een man bij te staan na een ongeval. Zijn wagen kreeg een ijsblok in de voorruit, de chauffeur kon net op tijd het juiste manoeuvre maken.

De speciale eenheid van de Federale Politie, de Cel Patrouille en Toezicht of CPT, haalt een wagen uit het verkeer voor onderzoek. Aan het stuur zit een geseinde man die 7 keer naliet om voor de rechtbank te verschijnen. Hij krijgt te horen dat zijn rijbewijs voor 5 jaar en 1 maand wordt ingetrokken. In een andere wagen wordt vastgesteld dat de inzittenden drugs op zak hebben die ze in Nederland hebben ingekocht. Ze moeten de drugs meteen afgeven, krijgen een proces-verbaal en mogen uiteindelijk verder rijden.

 

06:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: alloo bij de wegpolitie, vtm, vtm alloo bij de wegpolitie |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.