Snollebollekes staan hitsig: “Springen Nondeju!” : Showbizzkanaal

16/11/2016

Snollebollekes staan hitsig: “Springen Nondeju!”

Springen Nondeju!, Snollebollekes, Het is weer prijs voor Snollebollekes, want na ‘Snollebolleke’, ‘Vrouwkes’ en ‘Bam, Bam (Bam)’, knallen ze nu met het hitsige ‘Springen Nondeju’. Vloeken is niet aan de orde. Wel worden we op charmante wijze verplicht om te bewegen!

Lezen Nondeju!

De koude wintermaanden staan voor de deur - kan iemand efkes open doen? - dus om je warm te houden komt 's lands populairste feestact Snollebollekes met een warmhoudplaat: Springen Nondeju!

Volgens ons testpanel van eenbenigen zijn het 'drie lange minuten', volgens de fans van Snollebollekes dé hit waar ze al tijden om staan te springen!

"Springen is het nieuwe stilstaan. Bovendien is het ook een adequaat middel tegen alledaagse kwalen als zitten, lopen, kruipen en liggen...", aldus Rob van Snollebollekes (dat is niet z’n familienaam , “Van Snollebollekes”, maar hij is dus Rob van de feestact Snollebollekes. Dat dat duidelijk is! J)

'Springen Nondeju!' is nu uit, compleet met videoclip in glorieus 2D waarin duidelijk te zien is dat de carrière van Snollebollekes nog steeds in de lift zit.

Dat gecombineerd met twee sappige danseressen, Robs ongewenste kinderen in kuikenpakjes en iets dat op Guus Meeuwis lijkt, maakt het geheel opnieuw een oogstrelend tableau.

Het Belgische offensief – Snollebollekes draagt een zwart hemd, rode vest en gele plastron – zorgt inmiddels voor een verovering van de feesttenten, voetbalstadions, de cyclocross en de trouwfeesten. Met dank aan alle Vlaamse feest-dj’s. Die hebben het Snollebollekes-repertoire toegevoegd aan hun standaard playlisten.

Begin februari wordt er nog een tandje bijgestoken en verschijnt het eerste album van Snollebollekes, maar eerst moet er gesprongen worden. 1,2,3…’Springen Nondeju’ ! U moest al bezig zijn !

info aangaande Snollebollekes: www.snollebollekes.com Label: Berk Music

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: springen nondeju!, snollebollekes |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.