Aflevering 3 van WAT ALS? op woensdag 16 november 2016 om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

16/11/2016

Aflevering 3 van WAT ALS? op woensdag 16 november 2016 om 20.35 bij VTM

wat_als.JPGWat als je beter wel tekst had geschreven? Wat als mannen écht altijd goesting hadden? Of wat als de politie echt je vriend wou zijn? Morgen, in de derde aflevering van het humoristische sketchprogramma, zetten de WAT ALS?’ers opnieuw hun beste beentje voor om de kijker antwoorden te bieden op de grote en vooral absurde vragen des levens.

De Belgische rockband Triggerfinger komt naar the Qube voor een live optreden, maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan als je met iedereen rekening moet houden. Robrecht Vanden Thoren ontdekt dat het zeer nuttig kan zijn om op het juiste moment op de juiste plek te zijn. Matteo Simoni kruipt in de huid van politieagent en neemt de slogan ‘De politie, uw vriend’ wel heel letterlijk.

En wat als vrouwen de wet dicteerden? Barbara Sarafian voelt zich alvast in haar nopjes als rechter. Bruno Vanden Broecke is daarentegen alles behalve opgezet met de sketch die ze speciaal voor hem hebben bedacht: wat als je een cactus in je gat stak? Naar goede gewoonte spreekt Nico Sturm ook mensen aan op straat en brengt hij een bezoek aan de gevangenis voor een gezellige babbel.

 

10:10 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: wat als, wat als?, vtm |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.