Aflevering 3 van Het Lichaam van Coppens op donderdag 17 november 2016 om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

16/11/2016

Aflevering 3 van Het Lichaam van Coppens op donderdag 17 november 2016 om 20.35 bij VTM

Het Lichaam van Coppens, vtm, vtm Het Lichaam van Coppens, Wat gebeurt er als je geen gordel aan hebt bij een auto-ongeval? Staf en Mathias nemen in de derde aflevering van Het Lichaam van Coppens de proef op de som en knallen met een wagen aan 50km/u vol tegen een betonnen muur. “Een ongeval kan bij 20 km/u impactsnelheid al dodelijk zijn”, vertelt professor mobiliteitswetenschappen Kris Brijs. En dat stelt Staf niet bepaald gerust: “Ik ben gewoon bang dat dit zoiets is dat ge niet moogt doen als mens”.

Daarnaast trekken de jongens naar de Urban Memorial Van Damme om te testen of kunstmatige adrenaline de sportprestaties kan verbeteren. Het proefkonijn van dienst? “De Coppens met de beste uithouding, het sportiefste lichaam en de beste loopbenen. Ik dus”, aldus Staf. De broers begeven zich verder in hogere sferen. Ze kijken namelijk hoe een ballon met helium zich gedraagt in een rijdend voertuig. En Staf en Mathias ontdekken ook nog waar het woord ‘brompot’ juist vandaan komt.

 

19:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: het lichaam van coppens, vtm, vtm het lichaam van coppens |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.